Σημαντική διάκριση απέσπασε στην 14η απονομή Βραβείων Επιχειρηματικότητας του ΕΒΕΑ για την «Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας», η Alpha Copy/ Nokia. Το Βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντινίδης από τον Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Παπαθανασίου.


Οι κ.κ. Μίχαλος (ΕΒΕΑ), Κωνσταντινίδης (Nokia), Παπαθανασίου

Οι κ.κ. Μίχαλος (ΕΒΕΑ), Κωνσταντινίδης (Nokia), Παπαθανασίου

Βασική προτεραιότητα στη διαδικασία Εφαρμογής Συστημάτων Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας στην Alpha Copy / Nokia δίνεται στην προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη μείωση των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων που προέρχονται από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, η εταιρία είναι προσηλωμένη στη διευκόλυνση της διαδικασίας ανακύκλωσης, παρέχοντας διαρκώς πληροφόρηση και επεκτείνοντας το πρόγραμμα «take-back» σε όλο το δίκτυο της Alpha Copy / Nokia και των Alpha Copy / Nokia Stores.


Ο πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κ. Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά:
«Έχοντας διανύσει 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, Κύπρο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Βραβείο αυτό επιβραβεύει την προσήλωσή μας στην «Ποιότητα στην Επικοινωνία». Η κατάκτηση του βραβείου «Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας» είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλουν καθημερινά όλα τα στελέχη της Alpha Copy / Nokia. Σε αυτούς, θα ήθελα να αφιερώσω τη σημερινή διάκριση. Γιατί ο πυρήνας μιας επιτυχημένης εταιρίας είναι οι άνθρωποί της. Η διάκριση αυτή, μας δεσμεύει ακόμα περισσότερο στο στρατηγικό μας στόχο για συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη πρωτοποριακών τηλεπικοινωνιακών λύσεων αλλά και του εξειδικευμένου δικτύου μας, των Alpha Copy / Nokia Stores».