Η REAL CONSULTING Α.Ε., εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης έργων Πληροφορικής , ανακοίνωσε την παγκόσμια διάκριση της ως LS Retail Diamond Partner.

Για περισσότερα από 15 χρόνια τώρα, η REAL CONSULTING παρέχει υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις που επικεντρώνονται στη αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των πελατών της.

«Το να βρισκόμαστε ανάμεσα στις 12 εταιρίες παγκοσμίως, στις οποίες οποία απονέμεται η διάκριση Diamond Partnership, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα στη μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία της REAL CONSULTING με την LS Retail, επιβραβεύοντας την ποιότητα των λύσεων και των υπηρεσιών που παρέχουμε σε κορυφαίες εταιρείες λιανεμπορίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό», δήλωσε ο Διονύσης Αθανασάκος, COO της REAL CONSULTING.

«Οι Diamond συνεργάτες της LS Retail, είναι εκείνοι που θέτουν τα στάνταρντ για όλο το Δίκτυο Συνεργατών μας, καθώς η διαδικασία πιστοποίησης είναι εξαιρετικά απαιτητική », δήλωσε ο Magnus Norddahl, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της LS Retail. «Επιπλέον, οι Diamond συνεργάτες, έχουν διαπρέψει στη συνεργασία τους με την LS Retail και οι επιδόσεις τους είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Η LS Retail είναι στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσει και να τιμήσει την REAL CONSULTING για τα πρωτοφανή επιτεύγματά της για τη χρονιά που πέρασε.»

Οι Diamond συνεργάτες της LS Retail θα παραλάβουν τα βραβεία τους στο conneXion , το ετήσιο συνέδριο λιανικού εμπορίου και φιλοξενίας που διοργανώνει η LS Retail. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη, μεταξύ 26 – 27 Απρ, 2017.