Μήπως όταν πεινάτε δεν θέλετε να σηκωθείτε από τον καναπέ για να παραγγείλετε από το σταθερό delivery; Κι όμως με την δωρεάν εφαρμογή του delivery.gr δεν χρειάζεται πια να κουράζεστε αφού όλες οι παραγγελίες σας γίνονται με ένα κλικ!

Το delivery.gr σας φέρνει στην “πόρτα” το φαγητό που προτιμάτε προσφέροντας σας αμέτρητες επιλογές. Θέλετε να φάτε πίτσα, σουβλάκια ή μήπως επιθυμήσατε κάποιο μαγειρευτό. Μήπως προτιμάτε να δοκιμάσετε νέες κουζίνες, όπως για παράδειγμα ινδικό,κινέζικο και sushi. Όλα αυτά είναι δυνατά, καθώς υπάρχουν πάνω από 3500 εστιατόρια στην λίστα της εφαρμογής.

Ανακαλύψτε τώρα τα delivery της γειτονιάς σας με ένα κλικ. Δείτε τη λίστα εστιατορίων που βρίσκονται δίπλα σας και διαλέξτε με βάση την κουζίνα, τις αξιολογήσεις και τις προσφερόμενες εκπτώσεις.

Ταυτόχρονα με την παραγγελία σας η εφαρμογή σας γεμίζει με δώρα καθώς υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις και εκπτωτικά κουπόνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!

Ξεχάστε την πείνα και κατεβάστε την εφαρμογή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netrinno.delivery.android.user