Την πλήρη γκάμα των νέων βιντεοπροβολέων BenQ, μπορούν πλέον να προμηθεύονται από την Info-Quest και το το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.you.gr, όλοι όσοι αναζητούν υψηλή ποιότητα, σύγχρονο design, εξειδικευμένη λειτουργικότητα και αξιοπιστία.


sp920_benqΗ BenQ, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών προϊόντων παγκοσμίως. Με έμφαση στην πρωτοπορία, αλλά και το προηγμένο design, προσφέρει λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για το σημερινό ψηφιακό lifestyle, όπου τα προϊόντα τεχνολογίας δεν είναι απλά ένα σύνολο από τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, αλλά αποτελούν σύμβολα γούστου και τρόπου ζωής. Όχι τυχαία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ανελλιπώς μεταξύ των 5 κορυφαίων κατασκευαστών βιντεοπροβολέων διεθνώς, με προϊόντα που προορίζονται τόσο για επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση όσο και για ψυχαγωγία στο σπίτι.


Η μεγάλη γκάμα βιντεοπροβολέων BenQ, περιλαμβάνει από μικρά φορητά μοντέλα για εν κινήσει εργαζόμενους, μοντέλα επαγγελματικής χρήσης υψηλών προδιαγραφών, μοντέλα που λειτουργούν με ελάχιστη απόσταση προβολής για χώρους με ειδικούς περιορισμούς, ή εξειδικευμένα μοντέλα για τη δημιουργία εντυπωσιακών home cinema, που όλα διασφαλίζουν την πολύ υψηλή εμπειρία χρήσης, θέασης και ικανοποίησης.


Όλοι οι νέοι βιντεοπροβολείς BenQ είναι διαθέσιμοι μέσω του ευρέος δικτύου των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Info-Quest και του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, www.you.gr.