Το νέο 4G+ Smartphone Huawei P10, το αποκαλούμενο και “Perfect Ten”, που ξεχωρίζει για τις υψηλές του επιδόσεις και το εξαιρετικό του στυλ, φέρνουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στις 4 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν και να αποκτήσουν πρώτοι το εντυπωσιακό Huawei P10 έως και τις 31 Μαρτίου στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μαζί θα πάρουν εντελώς δωρεάν έναν φορητό φορτιστή power bank, έναν φορτιστή αυτοκινήτου και ένα selfie stick, συνολικής αξίας 149€. Τo Huawei P10 θα διατίθεται στην τιμή των 649€2 ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να το αποκτήσουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε 36 άτοκες δόσεις.


Το Huawei P10 είναι ελαφρύ, με οθόνη 5,2’’ τεχνολογίας LCD IPS. Διαθέτει ανιχνευτή δαχτυλικού αποτυπώματος παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στον χρήστη, αλλά και πολύ γρήγορες ταχύτητες με τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 658. Χάρη στη διπλή κάμερα από την Leica, με δύο φακούς, τον μονόχρωμο 20MP και τον έγχρωμο (RGB) με 2MP, αλλά και δύο αισθητήρες, το Huawei P10 αποτυπώνει ζωντανές φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Διαθέτει μπαταρία μεγάλης αντοχής και μνήμη RAM 4GB.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ βάζει τους καταναλωτές στην καρδιά της τεχνολογίας, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προηγμένα 4G+ Smartphones στην ελληνική αγορά και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Με τo Huawei P10 οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν, να σερφάρουν και να διασκεδάζουν απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία mobile internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της COSMOTE, που έχει ήδη ξεπεράσει το 82% της πληθυσμιακής κάλυψης στην Ελλάδα.