Η Canon Europe πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα της ανανεωμένη σειρά λύσεων εκτύπωσης σε μεγάλο φορμά, στο πλαίσιο της έκθεσης FESPA 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Αμβούργου από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2017.

Η κύρια παρουσίαση στο περίπτερο της Canon στη FESPA θα είναι η αποκάλυψη, στην περιοχή EMEA, του Océ Colorado 1640, του νέου roll-to-roll εκτυπωτή της Canon στις 64 ίντσες, βασισμένου στην τεχνολογία UVgel. Δύο μοντέλα του νέου εκτυπωτή θα βρίσκονται στην έκθεση, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν από κοντά, την εξαιρετική παραγωγικότητα, την ποιότητα και την ευελιξία στις εφαρμογές που είναι δυνατόν να επιτευχθούν χάρη στην τεχνολογία UVgel, αλλά και στη νέα βιομηχανική σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά αυτοματισμού. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μια ευρεία γκάμα από εφαρμογές που παράγει ο Océ Colorado 1640, όπως ταπετσαρίες, πόστερ και διαφημιστικές επιγραφές για εφαρμογές με χρήση οπίσθιου φωτισμού.

Ο κ. Mark Lawn, Director, Graphic & Communications Group, Canon Europe σχολιάζει: “Με την κυκλοφορία του Océ Colorado 1640, ο οποίος έρχεται να προστεθεί δίπλα στα κορυφαία μοντέλα εκτυπωτών Arizona, imagePROGRAF και ColorWave, μπορούμε πλέον να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης, να διερευνήσουν νέες δυνατότητες για την επιχείρησή τους. Εκτιμούμε ότι η τεχνολογία Canon UVgel, μπορεί να αποτελέσει μια θετική δύναμη για την περαιτέρω εξέλιξη στον τομέα του ψηφιακού μεγάλου φορμά, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό άλμα προόδου στην παραγωγικότητα και τις δυνατότητες για εφαρμογές, σε μια αγορά, στην οποία δεν έχουν γίνει σπουδαίες εξελίξεις τα τελευταία χρόνια, καθώς άλλες, επικρατέστερες τεχνολογίες, έχουν ωριμάσει”.

“Επιδεικνύοντας μια τέτοια σημαντική καινοτομία στην αγορά, στην έκθεση FESPA 2017, θέλουμε να οικοδομήσουμε πάνω στα ισχυρά θεμέλια της φήμης της οποίας χαίρει η Canon από τους παραγωγούς φωτογραφικών εκτυπώσεων, επιγραφών, γραφιστικών και διακοσμητικών εφαρμογών και να συμβάλλουμε στη δημιουργία νέων ευκαιριών για τους πελάτες, σε αυτές τις δυναμικές και ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές”.

 

Στη FESPA 2017 η Canon θα δείξει, επίσης, την υψηλή παραγωγική ικανότητα του Océ Arizona 6170 XTS, ένα μοντέλο από την κορυφαία σειρά Océ Arizona 6100, η οποία διαθέτει μια εγκατεστημένη βάση άνω των 100 μονάδων στην περιοχή ΕΜΕΑ, με την απευθείας παραγωγή πινακίδων με στατικό πλαίσιο σε μέσα όπως πίνακες με πτυχώσεις Αυτή η εφαρμογή για περιβάλλοντα point-of-sale, αντικατοπτρίζει το τυπικό παραγόμενο προϊόν για πελάτες που χρησιμοποιούν αυτή τη μονάδα σήμερα και ειδικότερα τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (print service providers – PSPs), οι οποίοι επιζητούν ανώτερη ποιότητα και συνέπεια, σε συνδυασμό με ένα απαιτούμενο επίπεδο παραγωγής, της τάξης των 100.000 τετραγωνικών μέτρων το χρόνο.

Ο Arizona 1280GT θα βρίσκεται σε λειτουργία καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, δείχνοντας την αυτοματοποιημένη ροή εργασίας εκτύπωσης και κοπής, χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα Océ Auto Pilot, ως μέρος της ψηφιακής επιφάνειας κοπής Océ ProCut. Το Océ Auto Pilot, το οποίο η Canon είχε παρουσιάσει ως πρωτότυπο στην Drupα 2016, είναι προϊόν συνεργασίας με την Zünd Skandinavien και παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στην παραγωγικότητα, μειώνει δραματικά την χειροκίνητη παρέμβαση εκ μέρους του χειριστή, στο στάδιο του φινιρίσματος.

Το Océ Auto Pilot χρησιμοποιεί την τεχνολογία απεικόνισης Canon EOS, για την αναγνώριση κατοχυρωμένων σημάνσεων εγγραφής στα εκτυπωμένα μέσα. Η συγκεκριμένη λύση αναγνωρίζει αυτομάτως και ταυτόχρονα πραγματοποιεί κοπή, τσάκιση και κοπή αυτοκόλλητου σε κάθε παρτίδα και υλικό, πάνω στην επιφάνεια κοπής, σύμφωνα με τις εκάστοτε προδιαγραφές κοπής, ανεξάρτητα από το υπόστρωμα. Αυτό επιτρέπει ένα επίπεδο αυτοματισμού, το οποίο προηγουμένως ήταν εφικτό μόνο σε μεγαλύτερα τιράζ πάνω στα ίδια υλικά.

Η Canon θα παρουσιάσει επίσης τον Océ ColorWave 700 να παράγει μια σειρά από διάφορες γραφιστικές εφαρμογές, καθώς και τον Océ ColorWave 910 με σύστημα στοίβας υψηλής χωρητικότητας για παραγωγή πόστερ σε υψηλή ταχύτητα.

Επίσης, στην FESPA 2017 η Canon θα δείξει τη σειρά imagePROGRAF PRO και συγκεκριμένα το μοντέλο PRO-4000 να παράγει ύψιστης ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφίας και εφαρμογές καλών τεχνών, καθώς και το μοντέλο PRO-6000S, το οποίο παρέχει υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας για εφαρμογές, όπως εκτύπωση σε φωτογραφικό καμβά, πανό και άλλα premium φωτογραφικά προϊόντα.

Η Canon, θα παρουσιάσει επίσης το ψηφιακό πιεστήριο γραφίτη imagePRESS C750, με το οποίο επιδεικνύει τις δυνατότητες που έχουν πλέον οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης μεγάλου φορμά, να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, αναφορικά με προωθητικό υλικό. Το πιεστήριο θα παράγει μια ποικιλία από υλικό marketing, για την προσέλκυση πελατών, όπως καρτ ποστάλ και αναδιπλούμενα πανό.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν, σε κεντρικό χώρο στο περίπτερο, τη μεγάλη ποικιλία των τεχνολογιών της Canon, οι οποίες είναι σε θέση να ενισχύσουν τις εφαρμογές web-to-print και να τις ενσωματώσουν σε περιβάλλοντα πελατών υψηλής παραγωγικότητας, συμπεριλαμβανομένων επιφανειών που είναι βελτιστοποιημένες για διαδικασίες βασιζόμενες σε μελάνια νερού, διαλύτη και UV, Océ CrystalPoint, καθώς και τη νέα τεχνολογία UVgel.

Η Canon θα πραγματοποιήσει επίσης επιδείξεις άλλων εφαρμογών, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, καθώς επίσης και το έργο μερικών από τους πιο δημιουργικούς πελάτες στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Ο κ. Mark Lawn καταλήγει: “Στόχος μας, με κάθε διαδοχική καινοτομία από την Canon, είναι να στηρίξουμε τους PSPs, ώστε να είναι πιο παραγωγικοί και να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ποιότητας των πελατών τους και να τους προσφέρουν ευέλικτες λύσεις, που θα τους επιτρέψουν να εμπλουτίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους και προϊόντα και να επεκταθούν σε νέους κλάδους, ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι επισκέπτες της Canon στην FESPA 2017, θα εμπνευστούν από τις δυνατότητες των προϊόντων μας, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε την πείρα μας στην ανάπτυξη εφαρμογών και επιχειρηματικών δράσεων, ώστε να βοηθάμε τους πελάτες μας να αξιοποιούν, με τη δική τους σειρά, όλες τις εμπορικές δυνατότητες που τους εμφανίζονται”.