Με την ευκαιρία της άνοιξης και των ανανεωτικών τάσεων που πάντα φέρνει, η Visa προσφέρει και πάλι ξεχωριστές εμπειρίες στους κατόχους της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Oι κάτοχοι καρτών Visa που θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία αγορά με την κάρτα τους από την 01.03.2017 έως και τις 12.04.2017 μπορεί να κερδίσουν ένα από τα πολλά δώρα!

Όσο πιο πολύ χρησιμοποιούν την Visa τους, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να είναι μέσα στους μεγάλους νικητές που θα κερδίσουν διαμονή σε μοναδικά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα για δύο άτομα με πρωινό και spa, προπληρωμένες κάρτες Visa, αυθεντικές εμπειρίες hamam και δωροεπιταγές από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων για να αποκτήσουν τα τελευταία gadgets τεχνολογίας.

Όπως δήλωσε ο κος Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, «Η αντικατάσταση των μετρητών με την χρήση καρτών Visa εξασφαλίζει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως ευκολία, ασφάλεια, ταχύτητα, προσφέροντας διαπιστωμένα πλέον πολλαπλά οφέλη και για την οικονομία της χώρας μας. Στόχος μας είναι μέσα από τις προωθητικές μας ενέργειες να επικοινωνούμε αυτά τα οφέλη, προσφέροντας παράλληλα την ευκαιρία στους πελάτες μας να κερδίζουν μοναδικά δώρα και εμπειρίες με τη χρήση καρτών Visa.»