Το Dell Exclusive Store κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Best Interior- Non Food / Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά Είδη” και τιμήθηκε με Gold Βραβείο για τον προηγμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και το υψηλής αισθητικής περιβάλλον του στην τελετή απονομής των Retail Interiors Awards 2016.

Τα Retail Interior Awards 2016 που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την Boussias Communications, τέλεσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

 Μάλιστα, το κατάστημα ξεχώρισε για τον μοντέρνο, λειτουργικό και σημαντικό ρόλο του φωτισμού στην αξιοποίηση της προβολής των προϊόντων αποσπώντας το Gold Βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία “Lighting”.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για το Dell Exclusive Store με Gold Βραβείο στην κατηγορία “Fixturing” (Επίπλωση) καθώς εκτιμήθηκε το αποτέλεσμα της προσεκτικής μελέτης στην λεπτομέρεια, η ευρηματικότητα και η επιτυχημένη ανάδειξη των προϊόντων που καλύπτει τις απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή.

 


Στις ομιλίες τους ο Δημήτριος Παπαϊωάννου ( Διευθύνων Σύμβουλος Oktabit AE) και Αλέξανδρος Παπαϊωάννου ( Γενικός Διευθυντής Oktabit AE) αναφέρθηκαν με ικανοποίηση στις διακρίσεις του Dell Exclusive Store, στις επιτυχίες της ομάδας που εργάστηκε με ζήλο και έμπνευση για να δημιουργήσει έναν εξαιρετικό χώρο τεχνολογίας που φιλοξενεί ανθρώπους παθιασμένους με την Dell & την τεχνολογία της. Σε μια οικονομική περίοδο αρκετά αμφίσημη , η τόλμη και η επιθυμία της εταιρίας να προχωρήσει με μια νέα πνοή επιχειρηματικότητας αποπνέει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και στους συνεργάτες της.

 

Κλείνοντας το χαιρετισμό τους, ευχαρίστησαν θερμά την κριτική επιτροπή, τους συνεργάτες AVW Architecture, Bright Ειδικός Φωτισμός, L4A, ΜΗΧΜΕ και βέβαια την εταιρία Dell για την υποστήριξη της στις καινοτόμες ιδέες του ελληνικού design.