Την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση του  Architectural Excellence, SP Architectures, για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, έλαβε η Logicom Solutions, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Village Cinemas @the Mall.

Η σημαντική αυτή αναγνώριση, επιβεβαιώνει την ισχυρή θέση της Logicom Solutions στον τομέα του σχεδιασμού και υλοποίησης καινοτόμων λύσεων για service providers.
Τα βραβεία αντιπροσωπεύουν την αναγνώριση της Cisco προς τους συνεργάτες οι οποίοι σχεδιάζουν και υλοποιούν πρωτότυπες και καινοτόμες λύσεις στο χώρο των Service Providers. H Logicom Solutions ήταν ανάμεσα στους συνεργάτες, τους οποίους η Cisco τίμησε για τις σημαντικές επιδόσεις τους. Οι λύσεις που προσφέρονται από την Logicom Solutions σε Service Providers περιλαμβάνουν σχεδιασμό, υλοποίηση και παραμετροποίηση περίπλοκων συστημάτων από τη Cisco, όπως Ενοποιημένα Ασύρματα και Ενσύρματα Δίκτυα, IP Δίκτυα Πυρήνα (Core IP), Συστήματα Ασφαλείας, και άλλες καινοτόμες λύσεις.
«Η βράβευση αυτή, από στρατηγικούς μας συνεργάτες όπως η Cisco, μας τιμά ιδιαίτερα καθώς αποτελεί αναγνώριση των επιτευγμάτων μας,» δήλωσε ο Μιχάλης Παπαντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Logicom Solutions. «Η Logicom και η Cisco, συνδέονται με μία μακρόχρονη στρατηγική συνεργασία και από κοινού συμβάλουν στην καλύτερη αξιοποίηση των λύσεων και προϊόντων της Cisco προκειμένου να παρέχουν service providers ολοκληρωμένες λύσεις προστιθέμενης αξίας. H φετινή βράβευση έρχεται να αναγνωρίσει την εξειδίκευση και την βαθιά τεχνογνωσία της Logicom καθώς και τη δέσμευση της στην παροχή καινοτόμων λύσεων και μας δίνει το έναυσμα για τη συνέχιση της προσπάθειας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.»