Η ESET σημείωσε σημαντικές επιδόσεις στις πρόσφατες δοκιμές «Internet Security Test» του γερμανικού Computer Bild, του κορυφαίου περιοδικού υπολογιστών στην Ευρώπη. 

Η λύση ESET Internet Security 2017 διακρίθηκε με το ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα στα οκτώ προϊόντα που συμμετείχαν στις δοκιμές. Στο σχετικό αφιέρωμα, το Computer Bild τονίζει ιδιαίτερα την προστασία που προσφέρει η ESET ενάντια στο ransomware, λέγοντας ότι ήταν η «καλύτερη λύση σε επίπεδο ευκολίας στη χρήση» από όλες όσες συμμετείχαν στις δοκιμές.

«Απλή και καλή … Ο απρόσμενος περσινός νικητής αποδεικνύει φέτος ότι η νίκη του δεν είναι τυχαία», αναφέρει το Computer Bild. «Η λύση της ESET ήταν η μόνη στις δοκιμές που όχι μόνο εξουδετέρωσε το επικίνδυνο ransomware, αλλά κατάφερε επίσης με επιτυχία να το αφαιρέσει από τους μολυσμένους υπολογιστές» αναφέρεται στο αφιέρωμα του περιοδικού. Επιπλέον, η λύση της ESET ήταν η μία από τις δύο που δεν κατέγραψαν κανένα false positive στις δοκιμές.

«Σίγουρα δεν είναι σύμπτωση ότι η τεχνολογία μας αποσπά και πάλι υψηλή βαθμολογία στις καθιερωμένες δοκιμές του Computer Bild. Θα προτιμούσαμε να είχαμε λάβει το χρυσό μετάλλιο, όπως πέρυσι, αλλά και η δεύτερη θέση, με μία διαφορά μόλις 0,06 βαθμών, είναι εξίσου καλή» δήλωσε ο Stefan Thiel, Country Manager της ESET DACH (Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία).

Πέρυσι, το ESET Smart Security 9 απέσπασε το βραβείο «Golden Computer» ως η καλύτερη λύση στην κατηγορία «ασφάλεια για οικιακούς χρήστες», αποτελώντας την κορυφαία επιλογή των αναγνωστών του Computer Bild. Και λίγους μήνες νωρίτερα, η ESET κέρδισε στις απαιτητικές δοκιμές του Computer Bild.

 

 

Παράλληλα, και ο διακεκριμένος γερμανικός οργανισμός Stiftung Warentest έδωσε εξαιρετικές βαθμολογίες στην λύση ESET Internet Security 2017. Κατατάσσοντας την στις τρεις πρώτες μεταξύ των 18 λύσεων που συμμετείχαν στις δοκιμές, επεσήμανε ιδιαίτερα την ύπαρξη πρόσθετων χαρακτηριστικών, καθώς και τη φιλικότητα στη χρήση.

Τέλος, το ESET Remote Administrator σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις στις πρόσφατες δοκιμές του PC Magazin στη Γερμανία, και αναδείχθηκε νικητής κατά τη σύγκριση τιμής / απόδοσης.