Το you.gr, το on-line κατάστημα προϊόντων τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης του Ομίλου Quest, διευρύνει τη δραστηριότητά του, εξυπηρετώντας πλέον και την Κυπριακή αγορά.

Οι πελάτες από την Κύπρο, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, επιλέγοντας ανάμεσα από χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, τελευταίας κυκλοφορίας, στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, με την ευκολία επιλογής και αγοράς και την ταχύτητα που χαρακτηρίζει το www.you.gr, έχοντας πρόσβαση σε μοντέλα και προσφορές που πιθανά δεν είναι ευρέως διαθέσιμα στην τοπική αγορά – χαρακτηριστικό παράδειγμα τα περισσότερα από 250 Smartphones και οι εκατοντάδες μικροσυσκευές για το σπίτι και την προσωπική φροντίδα, που μπορεί είναι διαθέσιμα καθημερινά στο you.gr.

Πιστό στις αξίες του να προσφέρει επιλογές και δυνατότητες που δίνουν λύσεις στους πελάτες και να κάνει κάθε αγορά μία μοναδική εμπειρία, το you.gr παρέχει και στην Κύπρο την υπηρεσία “close to U”, τη δυνατότητα δηλαδή να παραλαμβάνει κάποιος τις αγορές του σε επιλεγμένα σημεία παραλαβής, όποτε τον εξυπηρετεί, χωρίς τη δέσμευση της αναμονής του courier. Σήμερα λειτουργούν ως σημεία παραλαβής στην Κύπρο 38 καταστήματα ACS, καλύπτοντας ουσιαστικά όλη την επικράτεια. Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος μεταφοράς, βάσει όγκου και βάρους της αποστολής, ενώ παρέχονται εναλλακτικοί τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Paypal ή κατάθεση σε Κυπριακό λογαριασμό. Ειδικά για τις επιχειρήσεις της Κύπρου, οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα Vies της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπενθυμίζεται ότι μπορούν online να δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους και να προβαίνουν σε αγορές με απαλλαγή φόρων, σύμφωνα με τις οδηγίες περί Ενδοκοινοτικών Συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.