Το νέο κορεάτικο μοντέλο είναι μία εξελιγμένη συσκευή που μεταμορφώνει κυριολεκτικά την εμπειρία χρήσης ενός Windows Mobile smartphone με τον ταχύτατο επεξεργαστή του, καθώς και την εντυπωσιακή οθόνη υψηλής ευκρίνειας και διαγωνίου 3,7 ιντσών που δεσπόζει στην πρόσοψη.


omnia2_14_610x610Το Omnia 2 είναι ένα κινητό τηλέφωνο που θυμίζει τον προκάτοχό του μόνο στο γεγονός ότι φέρει το ίδιο λειτουργικό σύστημα και εξακολουθεί να αποτελεί ένα touchscreen κινητό με το καινοτόμο TouchWiz user interface.


Η οθόνη του είναι τεχνολογίας AMOLED και υποστηρίζει 16 εκατομμύρια χρώματα. Το στοιχείο που αναμφίβολα εντυπωσιάζει, όμως, είναι η ανάλυσή της, η οποία φτάνει στα 480×800 pixels. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαγώνιος της είναι 3,7 ίντσες, κάνοντάς το ένα από τα πιο μεγάλα κινητά με οθόνη αφής.


Ισχυρό του σημείο παραμένει επίσης η επεξεργαστική ισχύς, αφού με τα 800MHz, δύσκολα θα αρνηθεί να εκτελέσει κάποια από τις εντολές του χρήστη του. Η κάμερά του τέλος, έχει φακό 5 megapixels και εξελιγμένη video λειτουργία.