Σε μια νέα συνεργασία στο χώρο της διανομής εξειδικευμένων αξεσουάρ πολυτελείας προχωρά η International Gaming and Entertainment S.Α., μέλος του ομίλου της Audio Visual Enterprises S.A., με την Wenger που έχει τα πολύ γνωστά ελβετικά αξεσουάρ και ειδικότερα τις τσάντες Wenger.

H Wenger ιδρύθηκε το 1893 σ’ ένα μικρό χωριό της Ελβετίας. Ξεκίνησε ως εργοστάσιο μαχαιριών και στη συνέχεια ως επίσημος διανομέας σουγιάδων του Ελβετικού στρατού. Ο παγκοσμίως γνωστός σουγιάς Wenger εξελίχθηκε και έγινε απαραίτητο αξεσουάρ των περισσοτέρων αντρών.

Το 2013 επεκτείνεται στις επαγγελματικές τσάντες και ρολόγια τοποθετώντας εκ νέου το brand της Wenger στην παγκόσμια αγορά, αναδεικνύοντας την σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους. Πιστή στις αρχές της μάρκας η νέα Wenger παρουσιάζεται ευέλικτη, δημιουργική, σύγχρονη με τους γρήγορους ρυθμούς των μεγάλων πόλεων, αλλά πάντα κοντά στις παραδοσιακές ελβετικές ρίζες.

Οι τσάντες Wenger καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες όσων μετακινούνται και ταξιδεύουν πολύ συχνά. Είναι ανθεκτικές και εκτός από κλασσικά σχέδια έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο, ξεχωριστό και πρακτικό σχεδιασμό. Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα: τσάντες πλάτης, τσάντες ταχυδρόμου, τρόλεϊ, τσάντες υπολογιστών-laptop-ipad, κ.α και είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν την Ελβετική ποιότητα σε λογική τιμή!
Με την έναρξη του 2017 ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η διανομή των τσαντών Wenger από την IGE S.A. Τις τσάντες Wenger μπορείτε να τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε προσιτές τιμές.