Η Canon Europe, πιστή στη δέσμευσή της να βοηθά τους επαγγελματίες να εμφανίζουν το περιεχόμενό τους με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, που μόνο το χρώμα και η καθαρότητα Canon μπορούν να αποδώσουν, κυκλοφόρησε δύο νέους multimedia προβολείς, τα μοντέλα LV-HD420 Full HD και LV-X420.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα αγορών και εφαρμογών – από μόνιμες εγκαταστάσεις στην ανώτερη εκπαίδευση, σε μουσεία, σε γκαλερί και άλλους χώρους, που έχουν την ανάγκη έντονου φωτισμού και της εξαιρετικής ποιότητας που μπορούν να αποδώσουν αυτοί οι δύο προβολείς – μέχρι εγκαταστάσεις σε εταιρικό ή εκπαιδευτικό περιβάλλον, περισσότερο προσανατολισμένες στην άνεση ενός περιορισμένων διαστάσεων και φορητού προβολέα.
Ο Andreas Herrnböck, European Business Development Manager Projector, Visual Communications, Canon Europe, αναφέρει, “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια νέα σειρά από προβολείς, οι οποίοι επιτρέπουν στους επαγγελματίες πολλών κλάδων, να προβάλλουν το περιεχόμενό τους με υψηλή ποιότητα. Χάρη σε αυτά τα τελευταία μοντέλα, μπορούμε πλέον να δώσουμε στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, που είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις διάφορων εφαρμογών απεικόνισης υψηλής ποιότητας”.


Multimedia προβολείς LV-HD420 και LV-X420
Οι περιορισμένων διαστάσεων προβολείς LV-HD420 και LV-X420, συνδυάζουν ποιοτική εικόνα και ευελιξία, προσφέροντας εγγενείς αναλύσεις Full HD (1920 x 1080) και XGA (1024 x 768) αντιστοίχως, φωτεινότητα 4200 Lumens και υψηλό λόγο αντίθεσης 8,000:1 για τον LV-HD420 και 10,000:1 for the LV-X420), ενώ το βάρος διατηρείται στα 3,4 κιλά. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το σύστημα BrilliantColor και ένα σύνολο ρυθμίσεων της ποιότητας εικόνας, δυνατότητα προβολής τρισδιάστατης εικόνας χάρη στην τεχνολογία DLP-Link System, καθώς επίσης περιλαμβάνουν υψηλής απόδοσης ηχείο, ισχύος 10W. Για περαιτέρω διευκόλυνση της εγκατάστασης και της συντήρησης, και τα δύο μοντέλα παρέχουν έλεγχο μέσω δικτύου και δύο εισόδους HDMI με υποστήριξη MHL, ενώδε χρειάζονται φίλτρο.

Οφέλη προβολέα LV-HD420

  • Υψηλή ποιότητα, περιορισμένο μέγεθος
  • Παρουσιάσεις Full HD
  • Απλή συνδεσιμότητα
  • Μικρό λειτουργικό κόστος και εύκολη συντήρηση
  • 3ετής εγγύηση Canon για τη λυχνία

Oφέλη προβολέα LV-X420

  • Υψηλή ποιότητα, περιορισμένο μέγεθος
  • Ιδανικός για προβολές XGA
  • Απλή συνδεσιμότητα
  • Μικρό λειτουργικό κόστος και εύκολη συντήρηση
  • 3ετής εγγύηση Canon για τη λυχνία*


Πρόσφατα, η Canon κυκλοφόρησε επίσης τη συσκευή παρουσιάσεων (presenter) PR500-R, η οποία συνδυάζει καινοτομική εργονομική σχεδίαση με προηγμένη τεχνολογία, για ποιότητα και ευχρηστία ανώτερου επιπέδου, κατάλληλη για ένα πλήθος εφαρμογών παρουσίασης. Η λειτουργία κατάδειξης με λέιζερ της συγκεκριμένης συσκευής, είναι εξοπλισμένη με υψηλής ακρίβειας διπλή δέσμη κόκκινου λέιζερ 635 νανομέτρων, για μεγαλύτερη ορατότητα σε καλά φωτισμένα δωμάτια και πάνω σε φωτεινές επιφάνειες, ενώ τα προσεκτικά σχεδιασμένα απτικά κουμπιά, ξεχωρίζουν εύκολα με την αίσθηση της αφής και προσφέρουν διαισθητικό χειρισμό, χωρίς να αποσπούν την προσοχή του παρουσιαστή. Η συσκευή PR500-R διαθέτει αποσπώμενο τμήμα για γρήγορη ασύρματη σύνδεση με υπολογιστές PC και Mac και συνεργάζεται άψογα με τις εφαρμογές Microsoft PowerPoint, Mac Keynote και Adobe Reader. Τα χειριστήρια δίνουν δυνατότητα μετακίνησης στην επόμενη και προηγούμενη σελίδα, έναρξη/λήξη της παρουσίασης και προβολής μαύρης εικόνας, ενώ η συσκευή τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑΑ και έχει εμβέλεια 20 μέτρων.