Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία: Campaigns & Web / Leisure – Entertainment για την εκπομπή “FRAMED”.

Το www.netwix.gr, το κορυφαίο ελληνικό νεανικό web κανάλι, με 100% πρωτότυπο περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο, διακρίθηκε στα webX awards 2017, το θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες ενέργειες στο περιβάλλον του web.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, το NETWIX απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Campaigns & Web / Leisure – Entertainment για την εκπομπή “FRAMED”.

Το “Framed” που κερδίζει ολοένα και περισσότερους fans που ψάχνουν κάτι το εναλλακτικό και διαφορετικό, βασίζεται σε ένα νέο, πρωτοποριακό concept συνεντεύξεων με εξαιρετική σκηνοθεσία και φωτογραφία. Σε μόλις 3 λεπτά αλήθειας, σε μία άκρως διαφορετική, προσωπική και εκφραστική εσωτερική συζήτηση, αγαπημένοι celebrities απαντούν σε ερωτήσεις που δεν τους έχουν ξαναγίνει και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, χωρίς να ανοίξουν το στόμα τους!

Από την εκπομπή έχουν περάσει ήδη γνωστές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Νίκος Κουρής, Αλέκος Συσσοβίτης, Τζένη Μπαλατσινού, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορφέας Αυγουστίδης, Θοδωρής Ζουμπουλίδης, Μύρωνας Στρατής, Σταύρος Σβήγκος, Μαρία Κορινθίου, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαίρη Συνατσάκη, Λυδία Παπαϊωάννου κ.ά. Στο “FRAMED” νέες, αγαπημένες προσωπικότητες της showbiz αποδομούνται και ξανασυστήνονται στο κοινό, σχεδιάζοντας το δικό τους, αληθινό πορτραίτο, φτιαγμένο από μικρές αμαρτίες, κρυφές χαρές και καθημερινά ψέματα.

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι το NETWIX συνεχίζει να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα: Nα πρωτοπορεί και να προσφέρει «φρέσκο» περιεχόμενο, υψηλής ποιότητας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι σε νέες και πρωτότυπες ψηφιακές πρακτικές.