Σε σημαντική ενίσχυση του στελεχιακού της δυναμικού προέβη η DD SYNERGY, ένας από τους σημαντικότερους Πιστοποιημένους Συνεργάτες της SAP στην Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Κάππος ανέλαβε Technical Director της εταιρίας.

Ο Αλέξανδρος Κάππος διαθέτει πτυχίο Επιστήμης των Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Μασαχουσέτης των ΗΠΑ και έχει εικοσαετή εργασιακή εμπειρία σε εταιρίες Πληροφορικής στις ΗΠΑ, στην Ιρλανδία και στην Ελλάδα, με τελευταία θέση αυτή του Chief Technology Officer στην Globo Technologies.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DD SYNERGY κ. Ιωάννης Μπρατάκος τονίζει ότι «… σκοπός της εταιρίας μας είναι να εξελιχθούμε από εταιρία συμβούλων Πληροφορικής σε εταιρία Τεχνολογίας ακολουθώντας και τη διεθνή πρακτική του βασικού μας partner SAP. Η εταιρία μας επενδύει σημαντικά σε νέα business areas πέραν της παροχής υπηρεσιών για το λογισμικό SAP, όπως η ανάπτυξη λογισμικού μέσα από τη συμμετοχή μας στην εταιρία NUBIS αλλά και η παροχή Managed Services μέσα από τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας εξαιρετικά έμπειρων στελεχών της οποίας επικεφαλής τίθεται ο Αλέξανδρος.»

Ο νέος Technical Director της DD SYNERGY κ. Αλέξανδρος Κάππος ανέφερε ότι «… η συνεργασία με την DD SYNERGY είναι ένα νέο κεφάλαιο τόσο για μένα όσο και για την εταιρία. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα εργαστούμε ώστε να το κάνουμε το πιο ενδιαφέρον, δίνοντας νέα δυναμική και ισχυρό ανταγωνιστικό προφίλ στην εταιρία μέσα από καινοτόμες πρακτικές, προϊόντα και υπηρεσίες για την αγορά. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε νέες δυναμικές συνεργασίες.»

Η DD SYNERGY δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής με κεντρικό άξονα το λογισμικό SAP και αποτελεί από το 1999 SAP Partner στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.ddsynergy.gr.