Συνεχίζοντας την παράδοση που τη θέλει στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας αγοράς ψυγείων, η LG Electronics (LG) παρουσίασε φέτος στην Europe Innofest που λαμβάνει χώρα στην Κρήτη, το παγκοσμίου φήμης InstaView Door-in-Door ψυγείο.

Tο ψυγείο αυτό είναι ευρέως αναγνωρισμένο για την ‘ευφυή’ του οθόνη καθώς και τη λειτουργία Κnock-On με τεχνολογία αιχμής η οποία εξοικονομεί ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει κομψή εμφάνιση βγαλμένη από το μέλλον.

InstaView Door-in-Door – Μια επαναστατική ιδέα
Ενώ τα συμβατικά ψυγεία έχουν απλές και κοινές πόρτες με παροχή για παγάκια (ice dispenser), το LG InstaView Door-in-Door έχει εντυπωσιάσει τα Μέσα/media και τους ειδικούς της βιομηχανίας τόσο με την 33’’ ιντσών λεία, γυάλινη οθόνη που εμφανίζεται για πρώτη φορά, όσο και με το εύρος των καινοτόμων χαρακτηριστικών του. Το διάφανο παράθυρο με το χαρακτηριστικό InstaView παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς απώλεια του ψυχρού αέρα. Με δύο απλά χτυπήματα, ενεργοποιείται η λειτουργία Knock-On φωτίζοντας το εσωτερικό του ψυγείου, κάνοντας ορατό το περιεχόμενό του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ο χρήστης την πόρτα.

Το ευρύχωρο Door-in-Door τμήμα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν εύκολα περισσότερα καρυκεύματα, αναψυκτικά ή σνακ. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι εύκολα προσβάσιμος πατώντας το Hidden Button κάτω από την πόρτα του ψυγείου ενώ ταυτόχρονα παρέχει στους χρήστες ακόμα ευρύτερη άποψη του περιεχομένου, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία και ευκολία. Tο InstaView Door-in-Door αποτελεί ενδεικτικό παράδειγμα της δέσμευσης της LG να προσφέρει αισθητική και αποδοτικότητα με εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Ο γραμμικός συμπιεστής Inverter εξασφαλίζει τη μέγιστη ενεργειακή εξοικονόμηση
Τα ψυγεία της LG χρησιμοποιούν το μοναδικό γραμμικό συμπιεστή Inverter, ο οποίος ενσωματώνει ένα γραμμικό έμβολο αντί ενός συμβατικού. Αυτό προκαλεί λιγότερη εσωτερική τριβή, με αποτέλεσμα τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και λιγότερο θόρυβο, με ταυτόχρονη όμως, αύξηση της αξιοπιστίας και της ανθεκτικότητας. Ο γραμμικός συμπιεστής Inverter της LG διαθέτει εγγύηση 10 χρόνων. Μπορεί επιπλέον, να λειτουργεί χωρίς επιπλοκές μέχρι και 20 χρόνια, σύμφωνα με έκθεση της γερμανικής επιστημονικής και τεχνολογικής ένωσης Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE).

Καινοτόμα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη
Το εσωτερικό του InstaView Door-in-Door είναι εξοπλισμένο με το χαρακτηριστικό Pure N Fresh, το οποίο ελαχιστοποιεί τις οσμές εντός του ψυγείου. Στο μεταξύ, το πρωτοποριακό FRESHBalancer βελτιστοποιεί τα επίπεδα υγρασίας σφραγίζοντας το χώρο αποθήκευσης των λαχανικών για να διατηρούνται φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επιπρόσθετα, με το σύστημα εσωτερικού δοχείου νερού της LG, το ψυγείο μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο στην κουζίνα. Το αεροδυναμικό, μεγάλης χωρητικότητας δοχείο νερού βρίσκεται στο κυρίως μέρος του ψυγείου, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να χύσουν το νερό κατευθείαν στο δοχείο.

«Έχουμε κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια να εξασφαλίσουμε ότι το νέο InstaView Door-in-Door ψυγείο μας θα παρέχει στους καταναλωτές τη μέγιστη ευκολία και αποδοτικότητα», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics and Home Appliance & Air Solutions Company. «H τόσο σχολαστική έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια των συσκευών μας είναι αυτό που τροφοδότησε την LG να φτάσει στην τωρινή της θέση, αυτή του ηγέτη στην παγκόσμια βιομηχανία οικιακών συσκευών».