Η APC by Schneider Electric, παρουσιάζει το APC InRow SC System, ένα νέο, αυτοτελές ικρίωμα 19’’ με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης ιδανικό για network closets και server rooms, το οποίο προσφέρει ευελιξία ανάπτυξης ως ένα πλήρως αυτοτελές σύστημα πληροφορικής.

 


inrow_sc_smallΤα νέα συστήματα διατίθενται πλήρη, με ικρίωμα 19’’ πλάτους 600 mm, μονάδα κλιματισμού με ικανότητα ψύξης μέχρι και 7kW και με εμπρόσθιο και οπίσθιο περίβλημα, καθώς και με σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου της ανάγκης κλιματισμού ώστε να εξασφαλίζουν στον εισερχόμενο, στον server, αέρα την κατάλληλη θερμοκρασία.


Τα νέα APC InRow SC Systems είναι απλές, αυτόνομες μονάδες ,απαρτιζόμενες από μία μονάδα κλιματισμού APC InRow SC, ένα ικρίωμα 19’’ APC NetShelter SX και ένα APC σύστημα εγκλωβισμού αέρα. Τα APC InRow SC Systems προσφέρουν ευκολία εγκατάστασης και φορητότητα κατά τη διάρκεια αλλαγών. Τα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου επιτρέπει τον έλεγχο του ιδίου αλλά και την διασύνδεση με το τοπικό δίκτυο για την απομακρυσμένη παρακολούθησή του. Το κέλυφος που περιλαμβάνει το ικρίωμα 19’’ και το σύστημα κλιματισμού δημιουργεί ένα μονωμένο περιβάλλον, που μπορεί να τοποθετηθεί στους χώρους εργασίας καθώς εκτός από την χαμηλή στάθμη θορύβου επιτρέπει την προσθήκη λύσεων φυσικής ασφάλειας.


Το νέο σύστημα διαθέτει:
APC InRow SC Cooling – προσφέρει προβλέψιμο κλιματισμό για server room και wiring closet βασισμένο σε αρχιτεκτονική In Row, με ενεργό έλεγχο απόκριση, ανεξάρτητους hot swappable ανεμιστήρες, μεταβλητής ταχύτητας, δυνατότητα διαχείρισης από απόσταση, προστασία των coil από παγετό, εξόδους ψυχρών επαφών και οριζόντια ροή αέρα.
APC NetShelter Enclosure – παρέχει ένα αξιόπιστο ικρίωμα 19’’ για εγκατάσταση υψηλής πυκνότητας και δικτυωσης εξοπλισμό, καθώς και ελεύθερο χώρο για τοποθέτηση δύο APC metered PDUs (δεν περιλαμβάνονται στο σύστημα), συμβατότητα με τον εξοπλισμό διαφορετικών κατασκευαστών, αριθμημένες θέσεις U, πλήρως αεριζόμενες και με δυνατότητα ανάποδης τοποθέτησης πόρτες και εύκολη διαδικασία εγκατάστασης.
APC Rack Air Containment – είναι ένα σπονδυλωτό σύστημα, σχεδιασμένο για να συνεργάζεται με το APC NetShelter SX enclosure και τη μονάδα ψύξης InRow, ώστε να προσφέρει μέγιστη προβλεψιμότητα , χωρητικότητα και απόδοση ψύξης. Εύκολο στην εγκατάσταση, το APC Rack Air Containment προσαρτάται στο εμπρόσθιο και οπίσθιο τμήμα του NetShelter SX rack enclosure, απαλείφοντας έτσι τη ανάμειξη των θερμών και ψυχρών αερίων μαζών.


Τα APC InRow SC Systems είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.