Το νέο αριστούργημα του Benoit Sokal θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου στην Ευρώπη για PC, PlayStation 4, Xbox One και Mac.

Η Microids αποκάλυψε το πρώτο trailer του Syberia 3 και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου στην Ευρώπη για PC, PlayStation 4, Xbox One και Mac. «Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε στους οπαδούς μας μια πρώτη εικόνα του σύμπαντος που φαντάστηκε ο Benoit Sokal, υπό τους ήχους της μουσικής του Inon Zur. Το πρώτο trailer θα τους μεταφέρει στη νέα περιπέτεια της Kate Walker, θα τους διδάξει περισσότερα για τους συντρόφους της και θα τους δείξει μερικά από τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν», δήλωσε ο Elliot Grassiano, αντιπρόεδρος της Microids.

Η ιστορία ξεκινά τη στιγμή που η φυλή των Youkol, ένας λαός νομάδων που φροντίζει τις στρουθοκαμήλους του χιονιού στο μεταναστευτικό τους ταξίδι, βρίσκει την Kate μισοπεθαμένη σε μια ακτή. Παγιδευμένοι, φυλακισμένοι στην πόλη Valsembor, θα χρειαστεί να βρουν ένα τρόπο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να κυνηγήσουν τους εχθρούς τους αντιμετωπίζοντας αναπάντεχες προκλήσεις. Την ίδια στιγμή, το παρελθόν της Kate δεν την αφήνει σε ησυχία…

Στο ρόλο της Kate Walker, οι παίκτες θα επωφεληθούν από τον νέο τρόπο ελεύθερης εξερεύνησης του εντυπωσιακού περιβάλλοντος και θα αντιμετωπίσουν τα μυστήρια και τους γρίφους του για να επιτρέψουν στην Kate να συνεχίσει το ταξίδι της.

Το Syberia 3 θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου στην Ευρώπη για το PlayStation 4, το Xbox One, τα PCs και τα Mac. Η φωνή των χαρακτήρων θα αποδίδεται στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Πολωνικά και Γερμανικά, με υπότιτλους στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Ρωσικά, Πολωνικά, Τσέχικα, Κορεάτικα και Κινέζικα. Τη μουσική έχει συνθέσει ο Inon Zur (Fallout 4, Dragon Age, Prince of Persia), ο οποίος είχε συνθέσει και τη μουσική του Syberia 2.