Το βραβείο αφορά στην κατηγορία: Business of the Year with Turnover of €26-150m στα European Business Awards 2016/17.

Η Printec Group αναγνωρίστηκε ως μία από τις φιναλίστ, παραλαμβάνοντας το βραβείο Ruban d’Honneur για τα European Business Awards 2016/17.

Η τιμητική διάκριση των επιχειρήσεων ως «Ruban d’ Honneur Recipient» τις ξεχωρίζει ως τις 10 καλύτερες επιχειρήσεις σε κάθε μία κατηγορία των European Business Awards sponsored by RSM. Ως αποτέλεσμα, προκύπτουν οι 110 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης που θα διαγωνιστούν στον τελικό βάσει της κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν.

Ο θεσμός αυτός είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας με αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια που διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εδώ και 10 χρόνια, εστιάζοντας στις αξίες της καινοτομίας, της ηθικής και της επιτυχίας.

«Οι αξίες του διαγωνισμού είναι πολύ σημαντικές για εμάς: η καινοτομία είναι βασικό στοιχείο της δραστηριότητάς μας, εφόσον παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις αυτοματισμού συναλλαγών, ενώ το να λειτουργούμε με ηθικό τρόπο είναι προτεραιότητα για όλους τους ανθρώπους μας. Αυτό που μας επιβραβεύει περισσότερο από όλα είναι το γεγονός ότι οι δύο αυτές αξίες μας έχουν οδηγήσει στον τρίτο άξονα του διαγωνισμού – την επιχειρηματική επιτυχία», είπε η Μαρίνα Μαυρομμάτη, CEO της Printec.

Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards είπε: “Η επιβίωση σε αυτό το οικονομικό κλίμα είναι αρκετά δύσκολη, άρα το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν με το Ruban d’ Honneur καινοτόμησαν, ευδοκίμησαν και αναπτύχθηκαν είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερες επιχειρήσεις σαν αυτές. Συγχαρητήρια σε όλες.”

Η Printec συμμετέχει και στη διαδικασία της ψήφου του κοινού, μέσω της οποίας θα επιλεγεί ένας ‘National Public Champion’ για κάθε χώρα.

Η online ψηφοφορία γίνεται στο σύνδεσμο: www.businessawardeurope.com.