Στις 19 και 20 Ιουνίου το 23ο κατάστημα Πλαίσιο ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό με μοναδικές προσφορές, σε ένα φροντισμένο και ιδιαίτερα άνετο χώρο συνολικού εμβαδού 1.600 τετραγωνικών μέτρων στην Μαγούλα Αττικής, κάνοντάς έτσι ένα δυναμικό άνοιγμα προς τη δυτική Αττική.

 


logo-plaisioΟ νέος υπερχώρος τεχνολογίας περιλαμβάνει προϊόντα πληροφορικής, ψηφιακής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και ειδών γραφείου, και βρίσκεται μέσα στο νέο κέντρο διανομής & συναρμολόγησης του Πλαισίου στη Μαγούλα. Στις εγκαταστάσεις του στεγάζεται η μεγαλύτερη γραμμή συναρμολόγησης Η/Υ και το μεγαλύτερο απόθεμα τεχνολογίας στην Ελλάδα, με πάνω από 25.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.


Με το νέο αυτό κατάστημα το Πλαίσιο θα είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετεί και τους καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, σε αγορές και τεχνική υποστήριξη. Ήδη 160.000 νοικοκυριά από την Δυτική Αττική μέχρι και τους νομούς Κορινθίας και Αργολίδας, ενημερώθηκαν με την αποστολή καταλόγου με μοναδικές προσφορές ειδικά για το διήμερο 19-20/6. Παράλληλα, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος προβάλλονται και με εξωτερική διαφήμιση στις γύρω περιοχές της Μαγούλας.