Ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο νέας γενιάς, δίχως την ανάγκη αγοράς ακριβού εξοπλισμού, προσφέρει η Cyta.

Το Easy Business είναι μία διευρυμένη υπηρεσία ειδικά προσαρμοσμένη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες λειτουργίας, ειδικότερα, των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων που απασχολούν μέχρι 20 εργαζόμενους και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Με το Easy Business γίνονται ακόμη πιο εύκολες οι καθημερινές εργασίες τους διότι μέσα από την τεχνολογική αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών τους επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση προϋπολογισμού, ευελιξία και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Οι πελάτες των επιχειρηματικών προϊόντων Cyta 2play Επιχειρηματικό & Επιχειρηματικό προς Όλους με ελάχιστο κόστος το οποίο ξεκινά από μόλις 8€ το μήνα μπορούν να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση σε όλο το πακέτο των υπηρεσιών ενός IP τηλεφωνικού κέντρου, δίχως να υπάρχει η ανάγκη αγοράς ακριβού εξοπλισμού. Σημειώνεται ότι το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης καθώς η χρέωση του πελάτη γίνεται ανά αριθμό επικοινωνίας με δυνατότητα αυξομείωσης, ανάλογα με τις ενεργές θέσεις εργασίας.

Επιπλέον οι πελάτες επιχειρηματικών προϊόντων της Cyta έχουν το γραφείο στο… χέρι τους, όπου κι αν βρίσκονται, μέσω της βραβευμένης εφαρμογής Cyta4U δηλαδή της υπηρεσίας σύγκλισης σταθερού και κινητού. Έτσι δεν χάνουν ούτε μία εισερχόμενη κλήση ενώ κάνουν εύκολα χρήση όλων των ψηφιακών ευκολιών του Easy Business και από το κινητό τους ή το tablet τους! Το Easy Business φιλοξενείται στο υπερσύγχρονο data center της Cyta, στη Μεταμόρφωση Αττικής, γεγονός που προσφέρει τεχνολογική υπεροχή, απόλυτη ασφάλεια, αδιάλειπτη λειτουργία καθώς και 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.cyta.gr.