Μία κρυφή και άκρως απροσδόκητη προσφορά, επέλεξε χθες η Yuboto για να ευχαριστήσει τους πελάτες της και να γιορτάσει τα δέκα χρόνια λειτουργίας της.

Δέκα επιτυχημένα χρόνια με καινοτόμες υπηρεσίες και υψηλή εξυπηρέτηση πελατών. Δύο συστατικά που την έχουν θέσει στο βάθρο των πιο αξιόπιστων εταιρειών τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε πως όποιος πελάτης πραγματοποιήσει κάποια αγορά ανεξαρτήτως αξίας την Τρίτη 24/1/2017 – ημέρα της 10ης επετείου της – από 00:01 έως 23:59 θα κερδίσει αυτόματα και χωρίς κλήρωση ένα δώρο! Ένα δώρο ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη τους και για τα 10 υπέροχα χρόνια!

Ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, smart τηλεοράσεις, tablets, vintage ηχοσυστήματα, laptops, printers, action cams, κινητά τηλέφωνα και άλλα προϊόντα τεχνολογίας είναι κάποια από τα δώρα που θα διατεθούν στους πελάτες της “24ης Ιανουαρίου”.

Το video που αναρτήθηκε σήμερα στην σχετική σελίδα της Yuboto www.yuboto.com/so στο οποίο αναφέρεται και σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας, δίνει και περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά αυτή. Τα videos με τις παραδόσεις των δώρων θα αναρτώνται στο επίσημο κανάλι της Yuboto στο YouTube, στα Social Media καθώς και στην ίδια σελίδα.

Η τηλεφωνική ενημέρωση των “νικητών” και οι πρώτες παραδόσεις ξεκίνησαν σήμερα. Εντός των επόμενων ημερών όλοι οι νικητές θα έχουν ενημερωθεί σχετικά με την παραλαβή των δώρων τους.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί την πρώτη από μία σειρά αντίστοιχων ενεργειών που έχουν προγραμματιστεί για το 2017, κατά τις οποίες η Yuboto θα διαθέτει δώρα στους πελάτες της μέσω διαρκών προσφορών και εκπλήξεων τόσο στον τομέα του SMS όσο και στις υπηρεσίες τηλεφωνίας.