Οι νέες σειρές πολυμηχανημάτων της Sharp, MX-3070N/3570N/4070N/5070N/6070N (advanced series) και MX-3050N/3550N/4050N/5050N/6050N (essential series) αναγνωρίστηκαν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ευχρηστία τους, κερδίζοντας την υψηλότερη αξιολόγηση ‘’Highly recommended’’ από το Buyers Laboratory LLC (BLI), κορυφαίο ανεξάρτητο Oργανισμό αξιολόγησης προϊόντων.

Οι νέες σειρές διαθέτουν τη δυνατότητα δημιουργίας δικτύου έως και 5 συσκευών, όπου ο χρήστης στέλνει μία εκτύπωση και μπορεί να την παραλάβει από όποια συσκευή τον εξυπηρετεί, καθώς το ένα MFP λειτουργεί ως print server και διαχειρίζεται τις εκτυπώσεις. Παράλληλα οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν αρχεία Microsoft Office απευθείας από τη συσκευή, μέσω USB. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα OCR μετατρέποντας τα σαρωμένα έγγραφα σε searchable PDF ή σε αρχεία MS Office (Word, Excel, PowerPoint).

Οι νέες σειρές διαθέτουν οθόνη αφής 10.1” με εύκολο στη χρήση & προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας, πλήκτρα συντόμευσης για τις πιο συνήθεις εργασίες και άμεση πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης από την οθόνη της συσκευής. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi, διευκολύνοντας τους χρήστες να εκτυπώσουν/σαρώσουν με χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής (tablet ή smartphone).

Όσον αφορά τη μείωση κόστους, οι νέες σειρές έχουν χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και ταχύτατους χρόνους προθέρμανσης, καθώς διαθέτουν ανιχνευτή κίνησης, ο οποίος επιτρέπει στη συσκευή να βγαίνει αυτόματα από το sleep mode όταν πλησιάζει ο χρήστης. Επιπλέον οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν πότε θα γίνεται αυτόματη εξαγωγή του toner, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη.

Ο Szymon Trela, Product Manager της Sharp Electronics CEE δήλωσε μεταξύ άλλων: ‘’Τα Πολυμηχανήματα Sharp κατάφεραν με ευκολία να διακριθούν, καθώς μέσα από αυστηρές δοκιμές έχουν αποδειχθεί πλήρως αξιόπιστα. Η σειρά απευθύνεται στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς για Α3 έγχρωμα μοντέλα και καταδεικνύει την δέσμευση της Sharp για ικανοποίηση των αναγκών των επιχειρήσεων στο σωστό διαμοιρασμό της πληροφορίας.’’

Όλα τα μοντέλα MFP της Sharp, σχεδιάζονται έχοντας τον χρήστη στο επίκεντρο, επιτρέποντάς του την εύκολη δημιουργία και εκτέλεση εργασιών, και είναι άμεσα διαθέσιμα πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.