Το PES League ξεκίνησε και η πρώτη από τις 2 σεζόν διαδραματίζεται ήδη.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, φέτος όλο το πρωτάθλημα διαδραματίζεται μέσα στο παιχνίδι και όλοι οι αγώνες είναι OnLine. Οι παίκτες διαγωνίζονται μέσα από το επίσημο τουρνουά eSports του UEFA Champions League με στόχο να μαζέψουν πόντους και να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα. Στο τέλος κάθε σεζόν, 16 παίκτες από κάθε χώρα προκρίνονται στους Εθνικούς τελικούς. Στη σεζόν Road To Cardiff EU1 οι 16 Έλληνες έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Στο Cardiff οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου θα διαγωνιστούν και ο νικητής θα κερδίσει 200.000$, ο δεύτερος 100.000$ και ο τρίτος 50.000$. Για να φτάσει κανείς στους τελικούς θα πρέπει πρώτα να προκριθεί στη χώρα του και να δεχτεί πρόσκληση για τους OnLine National Finals. Μόνο ένας από τους 16 Eλληνες θα ταξιδέψει στους τελικούς για να διεκδικήσει το ποσό και εκτός από αυτό θα λάβει και 20.000$

Τα έπαθλα του PES League είναι πλέον σαφώς αυξημένα. Ενώ είχαμε στο παρελθόν τεράστιες διακρίσεις από Έλληνες αθλητές στο παγκόσμιο PES League, ποτέ κανείς δεν είχε πάρει τόσο μεγάλα ποσά.

Η πρώτη σεζόν μπορεί να έχει κλείσει και να αφορά μόνο 16 Έλληνες πλέον, αλλά η δεύτερη δεν έχει αρχίσει καν! Όποιος έχει το PES 2017 για PS4 καλύτερα ας αρχίσει την προπόνηση!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/page/pes_league/