Η Navigon προσφέρει στους κατόχους των μοντέλων 7210 και 8110 τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα συστήματα πλοήγησής τους, έτσι ώστε να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των νέων δορυφορικών πλοηγών της που ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

 

 


navigon_8110Με μόνο 69,95 Euro μπορεί κανείς μέσω του Navigon Fresh να αναβαθμίσει τη συσκευή του σε Navigon 7310 ή 8310 που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο στην ελληνική αγορά. Το λογισμικό αναβάθμισης περιλαμβάνει όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που έχει ενσωματώσει η Navigon στα νέα μοντέλα, όπως αναγνώριση φωνητικών μηνυμάτων, τρισδιάστατες απεικονίσεις, καθώς και τα NAVIGON MyRoutes.


Aπό το NAVIGON 7210 στο NAVIGON 7310
Μετά την αναβάθμιση το μοντέλο NAVIGON 7210 θα έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και λειτουργίες με το μοντέλο NAVIGON 7310 που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τον ερχόμενο φθινόπωρο. Η επαγγελματική αναγνώριση φωνής που ενσωματώνει καθιστά τη συσκευή ακόμη πιο εργονομική αλλά και ασφαλής στη χρήση της. Να σημειώσουμε ότι το μοντέλο NAVIGON 7210 ενσωματώνει ήδη τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνής, στην έκδοση Pro, ωστόσο η νέα επαγγελματική αναγνώριση φωνής του NAVIGON 7310 έχει ακόμη πιο προηγμένες δυνατότητες, αφού μπορεί να αντιληφθεί ελεύθερες φράσεις από τον χρήστη που να αφορούν στη ρύθμιση του ήχου ή στην πλοήγηση μέσα από το μενού της συσκευής. Η βελτιωμένη λειτουργία Panorama View3D καθώς και το νέο City View3D βοηθούν το χρήστη στον ακόμη καλύτερο προσανατολισμό του. Οι δύο βελτιωμένες λειτουργίες διευκολύνουν κατά πολύ την πλοήγηση ιδιαίτερα σε άγνωστες για το χρήστη περιοχές, αφού παρέχεται ρεαλιστική απεικόνιση των κτιρίων, αλλά και του περιβάλλοντος. Να σημειώσουμε ότι μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται στην αναβάθμιση και τα NAVIGON MyRoutes που παρουσιάστηκαν στη φετινή CeBIT. Πρόκειται για μία λειτουργία που ουσιαστικά εξομοιώνει την οδηγική συμπεριφορά του χρήστη και του προτείνει τη διαδρομή που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του.


Aπό το NAVIGON 8110 στο NAVIGON 8310
Με 69,95 Euro μπορεί πλέον κάθε κάτοχος του NAVIGON 8110 να απολαμβάνει τις νέες δυνατότητες και εμπειρίες του ακόμη πιο εξελιγμένου μοντέλου NAVIGON 8310. Στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνεται η λειτουργία Landmark View3D, καθώς το NAVIGON 8310 ενσωματώνει όλη την γκάμα των λειτουργιών του NAVIGON 7310, συμπεριλαμβανομένων όλων των τρισδιάστατων χαρακτηριστικών, της επαγγελματικής αναγνώρισης φωνής και των NAVIGON MyRoutes. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι το 8310 διαθέτει οθόνη αφής 4,8 ιντσών, ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ, TMC Pro, καθώς και MP3-Player.