Η Canon Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων σειρών πολυλειτουργικών εκτυπωτών, τη σειρά imageRUNNER ADVANCE C255/355, τη σειρά imageRUNNER ADVANCE C3500, και τη σειρά imageRUNNER ADVANCE 4500.

Και οι τρεις σειρές είναι σχεδιασμένες με στόχο να παρέχουν την ίδια χρηστική εμπειρία σε όσους χρησιμοποιούν τις συσκευές, αλλά και σε όσους τις διαχειρίζονται. Χάρη στο διαισθητικό σύστημα ελέγχου και την άμεση συνδεσιμότητα, καθίστανται αναπόσπαστο μέρος του σημερινού πολύπλοκου οικοσυστήματος του γραφείου, συνδυαζόμενες με ένα ευρύ φάσμα λύσεων ροής εγγράφων, επιτρέποντας τον έλεγχο του κόστους κτήσης, αλλά και παρέχοντας κορυφαία επίπεδα ασφάλειας σε μικρό φυσικό μέγεθος.

Μια ισχυρή πλατφόρμα για το δικτυωμένο γραφείο
Οι νέες συσκευές λειτουργούν με την πλέον πρόσφατη πλατφόρμα imageRUNNER ADVANCE, η οποία εφαρμόζεται στις ήδη υφιστάμενες σειρές 6500, C5500 και C7500. Η κοινή αυτή πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να βοηθά τους πελάτες να είναι πιο παραγωγικοί στην εργασία τους, χάρη σε περιβάλλον χρήσης που προσομοιάζει αυτό ενός smartphone, και είναι κοινό σε όλη την προϊοντική γκάμα. Ταυτόχρονα, επιτρέπει τον έξυπνο έλεγχο των εξόδων εκτύπωσης, την απομακρυσμένη διαχείριση και επιδιόρθωση, αλλά και εξαιρετική αποδοτικότητα στη λειτουργία.

Ενίσχυση της φορητότητας
Η προσέγγιση της Canon στην φορητότητα (mobile working) είναι να εργάζεται κανείς από οπουδήποτε, με ασφάλεια και με τις καταλληλότερες λύσεις. Υποστηρίζοντας αυτή τη φιλοσοφία, έχει αναπτύξει μια σειρά από χαρακτηριστικά, τα οποία είναι κοινά σε όλη την τρίτη γενιά των μοντέλων imageRUNNER ADVANCE, με έμφαση στις νέες δυνατότητες φορητότητας και συνδεσιμότητας. Η πλατφόρμα υποστηρίζει ευέλικτα εργασιακά περιβάλλοντα με την προσθήκη άμεσης συνδεσιμότητας, ενώ μια σειρά από ειδικές επιλογές ρυθμίσεων εξισορροπούν τις δυνατότητες με την ασφάλεια. Οι μοντέρνες ροές εργασίας χρειάζεται να είναι συνδεδεμένες με εξωτερικούς πόρους και να λειτουργούν με ευέλικτο τρόπο. Η πλατφόρμα υποστηρίζει αυτές τις αλλαγές στην εργασία, με εκτεταμένες δυνατότητες σύνδεσης συσκευών, εκτέλεσης εργασιών και μεταφοράς των εγγράφων μέσα στην επιχείρηση. Η πλατφόρμα ενσωματώνεται σε ένα ευρύ φάσμα μοντέρνων ροών εργασίας στο γραφείο και υποστηρίζει μια σειρά από εφαρμογές διαχείρισης εγγράφων για φορητές συσκευές, μεταξύ των οποίων και αναγνωρισμένα πρότυπα όπως το Apple® AirPrint®, το Google Cloud Print και το MOPRIATM. Η πλατφόρμα imageRUNNER ADVANCE συνεργάζεται αρμονικά με την πλατφόρμα υπηρεσιών εγγράφων Canon uniflow, προσφέροντας προηγμένες δυνατότητες σε έναν ευέλικτο εργασιακό χώρο, ο οποίος εξαρτάται από την ύπαρξη έξυπνων συσκευών, την ενισχυμένη ασφάλεια και την ακόμη καλύτερη αποδοτικότητα.

Κορυφαία διαχείριση ψηφιακών εγγράφων
Η ψηφιοποίηση των εγγράφων ενισχύει τη συνεργατικότητα και την παραγωγικότητα, παρέχοντας στους εργαζομένους εύκολη πρόσβαση στα έγγραφά τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Η πλατφόρμα imageRUNNER ADVANCE προσφέρει ισχυρές δυνατότητες λήψης εγγράφων και είναι σε θέση να καταγράψει πληροφορίες γρήγορα και με ακρίβεια, οδηγώντας σε ταχύτερη και πιο αποδοτική διαχείριση των εγγράφων. Η τεχνολογία της Canon καθιστά ευκολότερη τη δημιουργία αρχείων, τη μετατροπή τους, ενώ τα καθιστά και επεξεργάσιμα, έτσι ώστε να τύχουν επεξεργασίας από software αυτοματοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών.

Επιστροφή της επένδυσης
Η Canon όχι μόνο δημιουργεί το καλύτερο hardware στην κατηγορία του, αλλά έχει αναπτύξει το σύστημα imageRUNNER ADVANCE γύρω από μια διαισθητική υποδομή εξυπηρέτησης. Μηχανικοί και διαχειριστές συσκευών μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση των συσκευών και να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε τους είναι απαραίτητο για να προβούν σε απαιτούμενες εργασίες απομακρυσμένης συντήρησης μέσω PC ή φορητών συσκευών, βελτιώνοντας έτσι τους χρόνους απόκρισης και αυξάνοντας τις πιθανότητες επιδιόρθωσης με την πρώτη.

Ο Dan Woodstock, Product Marketing Manager, Canon Europe σχολιάζει: “Χάρη στις τρεις νέες σειρές, η Canon οικοδομεί πάνω στην πρωτοποριακή ισχύ της σειράς imageRUNNER ADVANCE. Μάλιστα, αυτή είναι η ισχυρότερη γκάμα, που βοηθά τους πελάτες να αντιμετωπίσουν το συνολικό κόστος εκτύπωσης καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Αποτελώντας το τεχνολογικό τμήμα κάθε υπηρεσίας Managed Print Service, αυτές οι συσκευές είναι σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε μοντέρνα εργασιακά περιβάλλοντα με ελάχιστες απαιτήσεις σε χώρο ή πόρους. Καθώς οι επιχειρήσεις δίνουν όλο και μεγαλύτερη σημασία στα έγγραφα και το περιεχόμενό τους, οι νέες συσκευές παίζουν έναν ζωτικό ρόλο στη δημιουργία ταχύτερων και πιο διαισθητικών ροών εργασίας.

“Οι επιχειρήσεις θέτουν όλο και πιο επιτακτικά ως στόχο τους την ευελιξία του εργασιακού τους περιβάλλοντος, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται με όποιες συσκευές επιθυμούν, αλλά διατηρώντας την ασφάλεια και ελέγχοντας το κόστος. Η Canon έχει σχεδιάζει την τελευταία γενιά της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE με αυτήν ακριβώς την προτεραιότητα κατά νου, και το ενοποιημένο περιβάλλον χρήσης και η συνδεσιμότητα με το cloud εξασφαλίζουν ότι, η πλατφόρμα θα υποστηρίζει τις επιχειρήσεις καθώς αυτές θα αναπτύσσονται μέσα στα επόμενα χρόνια”.

Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη από το Φεβρουάριο του 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.canon.gr

Κύρια χαρακτηριστικά

imageRUNNER ADVANCE C3500 series
• Έγχρωμο
• 20ppm/25ppm/30ppm
• A3

imageRUNNER ADVANCE C255/355 series
• Έγχρωμο
• 25ppm/35ppm
• A4

imageRUNNER ADVANCE 4500 series
• Μονοχρωματικό
• 25ppm/35ppm/45ppm/51ppm
• A3