Με τη φόρα των προηγούμενων ετών, έρχονται οι εκπλήξεις της νέας χρονιάς!

Κάνοντας την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, η LG Electronics (LG) έχει να επιδείξει σειρά καινοτόμων προϊόντων πλήρως εναρμονισμένων στο σύγχρονο περιβάλλον του Internet of Things (IoT). Με το βλέμμα όμως, στραμμένο στο μέλλον και με την ολοκλήρωση της CES 2017, της Διεθνής Έκθεσης στην οποία διαχρονικά ξεχωρίζει η LG, έχουμε μια καλή εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε.

To Smart Home οικοσύστημα επεκτείνεται συνεχώς με νέες συνεργασίες, όπως στην περίπτωση του LG Door-in-Door ψυγείου Smart InstaView, το οποίο ενσωματώνει μια σειρά από πρακτικές δυνατότητες που παρέχονται από την φωνητική υπηρεσία της AMAZON, Alexa, με απώτερο στόχο συνολικά οι έξυπνες συσκευές να γίνονται όλο και πιο προσιτές και εύχρηστες για τους καταναλωτές. Τα LG ψυγεία και πλυντήρια εντάσσονται στο περιβάλλον του IoT και ρυθμίζονται ακόμη κι από απόσταση, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η απόλαυση όμως, όσον αφορά το χώρο του σπιτιού – και όχι μόνο, δεν περιορίζεται στην απλοποίηση της χρήσης των προαναφερθέντων συσκευών. Οι τηλεοράσεις LG OLED και LG Super UHD με τεχνολογία NANO Cell προσφέρουν απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, επιτρέποντας παράλληλα ευρύτερη γωνία θέασης, τεράστια ποικιλία θεαμάτων και φυσικά, μοναδικό σχεδιασμό.

Τέλος, η LG ανεβάζει το επίπεδο τεχνογνωσίας και τεχνολογίας παρουσιάζοντας μια νέα πρωτοποριακή σειρά ευφυών ρομπότ, ως μέρος των καινοτομιών της εταιρείας στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και των εξελίξεων στο οικοσύστημα IoT. Με πολύχρονη εμπειρία στην έξυπνη τεχνολογία και τη ρομποτική με την HOM-BOT ηλεκτρική σκούπα-ρομπότ να αποτελεί την ευρέως αναγνωρισμένη προσπάθεια στo κομμάτι των καταναλωτικών προϊόντων, η LG στην CES, απέδειξε πώς η γνώση από την χρόνια έρευνα εφαρμόστηκε σε διάφορες περιπτώσεις μέσα και έξω από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά της LG περιλαμβάνει ένα ρομπότ για το σπίτι, το Hub Robot, που λειτουργεί τόσο ως μία έξυπνη πύλη όσο και ως έξυπνο κέντρο ειδοποιήσεων για το σπίτι, ενισχύοντας την ευκολία στην καθημερινή ζωή των χρηστών. Επιπλέον, η εταιρεία μεταφέρει τη δύναμη του IoT και την έξυπνη τεχνολογία έξω από το σπίτι με προηγμένα ρομπότ σχεδιασμένα για χρήση σε αεροδρόμια, το Airport Guide Robot και το Airport Cleaning Robot αλλά και για εξωτερικές εργασίες όπως τη φροντίδα του κήπου με το Lawn Mowing Robot.

Συνοψίζοντας λοιπόν, η LG δεσμεύεται να συνεχίσει πιστή στον καινοτόμο τρόπο σκέψης της, ψάχνοντας συνεχώς νέους τρόπους να κάνει τις συσκευές της ακόμα πιο έξυπνες, ευέλικτες και πρακτικές προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικές εμπειρίες και δημιουργώντας παράλληλα νέες τάσεις στην παγκόσμια αγορά.