Τα Motherboards της ASUS αξιοποιούν την τελευταία τεχνολογία DTS Surround Sensation UltraPC™ για ποιοτικό ήχο από υλικό High Definition. Η συγκεκριμένη τεχνολογία θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υλικό υψηλής ανάλυσης, με ήχο κορυφαίας ποιότητας.


asus m4a79t deluxe

asus m4a79t deluxe

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας DTS Surround Sensation UltraPC™ στα motherboards της ASUS αποτελεί την πιο πρόσφατη προσπάθεια της εταιρείας να φέρει τον ήχο μιας κινηματογραφικής αίθουσας στο δωμάτιο του χρήστη μέσα από το PC του. Η συγκεκριμένη τεχνολογία υψηλής πιστότητας συμπεριλαμβάνει λειτουργίες όπως το Voice Clarification και το Bass Enhancement.


Μητρικές ASUS με Proprietary Αλγόριθμους DTS
Τα motherboards της ASUS θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία DTS Surround Sensation UltraPC™ και τους proprietary αλγόριθμους DTS για να προσφέρουν επαγγελματικής ποιότητας κινηματογραφικό ήχο και ήχο surround. Οι κάρτες της ASUS έχουν την ικανότητα να δημιουργούν μέσω της τεχνολογίας DTS Surround Sensation UltraPC™ τον ήχο τόσο του κεντρικού, όσο και των περιφερειακών καναλιών, ακόμα και σε σύστημα δύο ηχείων ή σε ακουστικά, έτσι οι χρήστες θα έχουν την αίσθηση ότι ο ήχος τους περιβάλει από ηχητικές πηγές που βρίσκονται ολόγυρά τους. Κατ’ αυτό τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν ήχο 5.1, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ξοδέψουν επιπλέον χρήματα για την αγορά πρόσθετου hardware. Στους proprietary αλγόριθμους DTS περιλαμβάνεται το Voice Clarification, το οποίο ενισχύει την ευκρίνεια του σήματος και βελτιώνει την ποιότητα του ήχου ή των διαλόγων που περιέχονται στην ηχητική μπάντα των δίσκων Blue-ray Discs ή των απλών DVD. Επίσης, περιλαμβάνεται και η λειτουργία Bass Enhancement, η οποία, μέσω proprietary ψυχοακουστικών τεχνικών, βελτιώνει την απόδοση του χαμηλού μέρους του φάσματος και βοηθά στην καλύτερη αντίληψη των χαμηλών συχνοτήτων χωρίς το κόστος της προσθήκης ενός subwoofer.


Προσιτά Motherboards για Home Theater PC

asus p5q pro turbo

asus p5q pro turbo

Η ASUS προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μητρικών καρτών οι οποίες είναι κατάλληλες για home theater PCs. Οι κάρτες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν, στη στιγμή, την εξαιρετική απόδοση multimedia υλικού υψηλής ανάλυσης, όπως είναι οι δίσκοι Blu-ray. Με την εισαγωγή της τεχνολογίας DTS Surround Sensation UltraPC™, οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη immersive εμπειρία, χωρίς να χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα ζευγάρι ηχεία stereo. Η τεχνολογία DTS Surround Sensation UltraPC™ αρχικά θα προστεθεί στο μοντέλο P5Q Turbo, καθώς και στην τελευταία οικογένεια μητρικών M4, ενώ σταδιακά θα ενσωματωθεί και σε πολύ περισσότερα μοντέλα .


Επιπλέον στην έκθεση COMPUTEX 2009 η ASUS παρουσίασε αποκλειστικές βελτιώσεις στις Κάρτες Γραφικών εμπνευσμένες από τη Formula One. Οι ενθουσιώδεις φίλοι των «χειροποίητων» PC ωφελούνται από τα νέα Xtreme Phase Motherboards και από τις κάρτες γραφικών της σειράς Formula, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις και ψύξη.


Η ASUS ανακοίνωσε την παρουσίαση της λειτουργίας Xtreme Phase, η οποία προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα στις μητρικές κάρτες της υψηλής κατηγορίας, με σχεδιασμό που στοχεύει στην αποδοτικότερη αξιοποίηση της ενέργειας και στην εξασφάλιση κορυφαίων επιδόσεων και αντοχής. Η εταιρεία παρουσίασε την οικογένεια καρτών γραφικών ASUS Formula Series, η λειτουργία των οποίων όχι μόνο κρατά χαμηλά τη θερμοκρασία τους, αλλά είναι και σημαντικά πιο αθόρυβες.


Xtreme Phase: Multi-phased Power για Maximum επιδόσεις
Η τεχνολογία Xtreme Phase αποτελεί μια κορυφαία σχεδιαστική πρακτική, η οποία εξασφαλίζει την βέλτιστη ισχύ για τα κυκλώματα και τα components της μητρικής κάρτας, ακόμη και σε συνθήκες πολύ απαιτητικού φορτίου. Με την τεχνολογία Xtreme Phase, η CPU ωφελείται από τη μεγαλύτερη δυνατή “ιπποδύναμη” , ασχέτως του τρόπου με τον οποίο μεταβάλλεται το φορτίο του συστήματος. Η χρησιμοποίηση πολλών φάσεων στην έξοδο ισχύος εξασφαλίζει επίσης χαμηλότερη μέση κατανάλωση ενέργειας, και άρα σταθερότερα χαρακτηριστικά ισχύος και κορυφαίες επιδόσεις overclocking. Οι μητρικές που διαθέτουν Xtreme Phase εναλλάσσουν φάσεις αυτόματα ανάλογα με την απαίτηση για ρεύμα, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την συνολική απόδοση της κάρτας και τη σταθερότητα κατά τη λειτουργία. Αυτό μεταφράζεται σε καλύτερη απαγωγή θερμότητας και χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας. Επιπλέον, ο σχεδιασμός Xtreme Phase VRM χρησιμοποιεί components κορυφαίας ποιότητας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται, όπως σε όλα τα μοντέλα motherboards της ASUS, Low RDS (on) MOSFETs, φεριτικά core chokes και πυκνωτές με υψηλής ποιότητας επαγωγικά πολυμερή, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν components με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αυξημένη αντοχή. Η τεχνολογία ASUS Xtreme Phase power design είναι διαθέσιμη στις μητρικές κάρτες της σειράς M4 , της σειράς P5Q, της σειράς P6T και της σειράς P7 .


Εντυπωσιακά γραφικά και ακραία ψύξη με τις κάρτες της σειράς Formula Series.

asus formula series eah4890

asus formula series eah4890

Η ASUS παρουσίασε την κορυφαία οικογένεια καρτών Formula Series, με ένα μοναδικό κύκλωμα διπλής ψύξης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερη ποιότητα γραφικών και εντυπωσιακές εικόνες με την πιο ομαλή κίνηση, χαρακτηριστικά ιδιαίτερα απαραίτητα για παιχνίδια με γρήγορη εναλλαγή γραφικών που απαιτούν υψηλά frame rates.


Ένα αεροδυναμικό καπάκι, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσομοιάζει στην κομψή καλύπτρα ενός αυτοκινήτου Formula 1, μαγνητίζει το βλέμμα και κάνει τις κάρτες γραφικών της σειράς Formula να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Ο αεροδυναμικός τους σχεδιασμός εξασφαλίζει έως και 7% μεγαλύτερη ροή αέρα, για πραγματικά κορυφαία ψύξη. Επίσης, οι επαναστατικές ψύκτρες με τεχνολογία Micro Surface Treatment βοηθούν στην καλύτερη απαγωγή της θερμότητας έως και 14%. Τέλος, στην προσπάθειά της να προσφέρει στους ενθουσιώδεις χρήστες ακόμη περισσότερα, η ASUS εξόπλισε τις κάρτες της σειράς Formula με ένα ανεμιστήρα θωρακισμένο από τη σκόνη. Ο ειδικός αυτός σχεδιασμός και η προστασία από τη σκόνη βοηθά να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα έως και 10.000 ώρες επιπλέον, η αλλιώς 25% περισσότερο από αυτήν ενός παραδοσιακού ανεμιστήρα. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι κάρτες της οικογένειας ASUS Formula Series, εξασφαλίζεται κατά 33% πιο αποδοτική απαγωγή θερμότητας και κατά 30% πιο αθόρυβη λειτουργία, σε σύγκριση με τα τυπικά benchmarks της κατηγορίας. Η ASUS Formula Series περιλαμβάνει τις κάρτες γραφικών ASUS EAH4890 Formula και ASUS EAH4770 Formula.