Η Multirama παρουσιάζει ένα από τα πιο λεπτά και ελαφριά laptop για την κατηγορία των φορητών υπολογιστών με οθόνη διαγωνίου 13 ιντσών. Tο νέο Multirama Aura θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τις αρχές του Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα Multirama.


multirama-aura-1Η εταιρία Multirama δίνει την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να αποκτήσουν το νέο φορητό υπολογιστή υψηλής τεχνογνωσίας και σχεδιασμού, σε τιμή netbook.


Το νέο Multirama Aura είναι λεπτό, ελαφρύ, μοντέρνο, με χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστή & άνετο πληκτρολόγιο. Διαθέτει όμως και ένα μακρύ κατάλογο με πλούσια τεχνολογικά χαρακτηριστικά: Η οθόνη του Multirama Aura είναι 13,4 ιντσών και παρέχει ανάλυση 1366×768 pixels, με μεγάλη γωνία θέασης, υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα. Το βάρος του είναι 1,4 kg καθιστώντας τη μεταφορά του απλή και εύκολη, όπου και αν βρίσκεστε, ενώ ο δυνατός επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης, Intel Celeron M ULV 723, 1,2 GHz, 1 MB L2 cache & Intel Coro Solo S3500 ULV CPU, κρατάει το lap top με αυτονομία μεγαλύτερη των τεσσάρων ωρών.
multirama-aura-2Το πληκτρολόγιο είναι ιδιαίτερα άνετο. Για όλους όσοι επιθυμούν υψηλές αποδόσεις και μεγάλη χωρητικότητα, το Multirama Aura δίνει και πάλι την λύση με μνήμη 2GB και σκληρό δίσκο στα 250GB που καθιστούν εύκολη την αποθήκευση φωτογραφιών, μουσικής video και όλα αυτά σε λειτουργικό σύστημα Windows Vista Home Premium.


Το Multirama Aura διατίθεται στην τιμή των 599 € (τιμή με Φ.Π.Α) και παρέχεται με εγγύηση 3 χρόνων.