H παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών Buzz! είναι έτοιμη να γίνει μεγαλύτερη, καλύτερη κι ακόμη πιο «προσωποποιημένη» με τον ολοκαίνουριο τίτλο Buzz!: Παγκόσμιο Quiz για PS3 και PSP.Τώρα, μάλιστα, μιλά πλήρως και άπταιστα την ελληνική γλώσσα.


buzzΟ ετοιμόλογος παρουσιαστής του Buzz! προετοίμαζε εδώ και καιρό μια εμπειρία γενικών γνώσεων, η οποία υπόσχεται να δοκιμάσει τις δυνατότητες του μυαλού σας σε ένα ολοκαίνουριο, εξατομικευμένο παιχνίδι που θα κάνει εσάς και τους φίλους σας τα αστέρια του show. Με καινούριους γύρους, χαρακτήρες και ακόμη περισσότερες επιλογές το καλύτερο παιχνίδι γνώσεων στον πλανήτη θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, όταν το Buzz!: Παγκόσμιο Quiz κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά στις PAL περιοχές. Οι Έλληνες φίλοι του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν ακόμη περισσότερο, αφού πρόκειται να κυκλοφορήσει πλήρως μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά, ενώ θα περιλαμβάνει και άφθονο εγχώριο περιεχόμενο κι ερωτήσεις.


Η έκδοση του Playstation 3 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ και παρακολουθεί την πορεία σας –όχι με μια λίστα πόντων –, αλλά μέσω σχολίων από τα χείλη του παρουσιαστή του Buzz στα ελληνικά. Θα σας απευθύνεται λέγοντας το όνομα σας και θα παρακολουθεί την πορεία σας κάνοντας εσάς, την οικογένεια σας και τους φίλους σας να ξεκαρδιστούν στα γέλια, «εκτοξεύοντας» έξυπνα αστειάκια εις βάρος σας, ακόμη κι όταν δεν το περιμένετε!


Εκτός από τις 5.000 ολοκαίνουριες ερωτήσεις το παιχνίδι ενσωματώνει νέους χαρακτήρες, νέους γύρους ανάμεσα τους κι ένας με δεξαμενή νερού! Επίσης σας επιτρέπει να αποφασίσετε τον τρόπο παιχνιδιού – είτε ένα γρήγορο, διασκεδαστικό παιχνίδι με φίλους ή μια σοβαρή, αλλά και ψυχαγωγική δοκιμασία γνώσεων με την οικογένεια σας. Η online επιλογή Sofa vs. Sofa έχει επίσης εμπλουτιστεί με ομάδες 8 παικτών να συναγωνίζονται μέσω του PlayStation®Network.


Η έκδοση του PlayStation®Portable προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποκλειστικοτήτων, καθιστώντας το Buzz! μια ακαταμάχητη πρόταση για όσους θέλουν να δοκιμάζουν τις γνώσεις τους όπου κι αν βρίσκονται. Παράλληλα με τις 4.500 ερωτήσεις του παιχνιδιού, το Buzz!: Παγκόσμιο Quiz σας δίνει πρόσβαση στο online portal MyBuzz! Quiz, προκειμένου να εξατομικεύσετε το παιχνίδι σας με ερωτήσεις που έχουν υποβάλει άλλοι παίκτες (ή ακόμη και εσείς οι ίδιοι) μια επιλογή που ήταν διαθέσιμη μόνο στους κατόχους PS3 μέχρι τώρα. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάζετε επιπλέον πακέτα ερωτήσεων από το PlayStation®Store, προκειμένου να δομήσετε το παιχνίδι με βάση τις αγαπημένες σας κατηγορίες. Αυτός ο νέος τίτλος επιτρέπει στους φανατικούς του PSP Buzz! να παίξουν εναντίον άλλων παικτών από ολόκληρο τον πλανήτη, ή να συναγωνιστούν έως και τέσσερις φίλους τους στον ίδιο χώρο. Εξάλλου, υπάρχει η βελτιωμένη λειτουργία Pass Around, χάρη στην οποία έξι παίκτες μπορούν να παίξουν μόνο με ένα PlayStation®Portable, αφού ο ένας το «πασάρει» στον άλλο για ακόμη πιο παρεΐστικη διασκέδαση. Στη βελτιωμένη επιλογή ενός παίκτη μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες και να κερδίσετε τρόπαια με στόχο να αποδείξετε ότι είστε ο απόλυτος κυρίαρχος των παιχνιδιών γνώσεων.


Είτε προτιμάτε να παίζετε μόνοι, είτε με φίλους, στο σπίτι ή στο δρόμο, με αντίπαλο το Buzz! ή άλλους παίκτες από όλο τον πλανήτη, το Buzz!: Παγκόσμιο Quiz σας προσφέρει όλες τις επιλογές προκειμένου να γίνεται τα αστέρια του show. Με την κυκλοφορία του να αναμένεται μέσα στο 2009, είναι το πλέον εντυπωσιακό, ευφυές, και διασκεδαστικό Buzz! επομένως ακονίστε το μυαλό σας και γυμνάστε τα δάχτυλα που θα πατούν τα buzzers.