Ο όμιλος πληροφορικής Virtual Trip συμμετέχει στην αποστολή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών στο Growth Company Investor Show, στο Λονδίνο, παρουσιάζοντας την πλατφόρμα e-Learning eFront και το Solo Gateway.


solo_logoΤο Growth Company Investor Show αποτελεί κορυφαίο event στην Ευρώπη για τις ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που αναζητούν επενδυτικά κεφάλαια από ιδιωτικές τοποθετήσεις ή μέσω της εισαγωγής τους στις χρηματιστηριακές αγορές PLUS και ΑΙΜ του Λονδίνου.


Τα προϊόντα Solo και eFront αποτελούν την αιχμή του δόρατος του ομίλου Virtual Trip, χάρη στην επέκτασή τους στη διεθνή αγορά. Σημειώνεται ότι τα δύο αυτά προϊόντα παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα στα συνέδρια Training & Development Conference 2009 και Telecommunications, Media and Technology 2009.


Παράλληλα ο όμιλος επιχειρήσεων Virtual Trip συμμετέχει στις επιχειρηματικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Venture Capital Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Hilton.


Σημειώνεται ότι η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών έχει αναλάβει την πρωτοβουλία των «One Hundred Start Ups»για την προώθηση του VC Funding και γενικότερα των επενδύσεων υψηλού ρίσκου σε ελληνικές Start Up επιχειρήσεις με χαρακτηριστικά έντασης γνώσης και εξωστρέφειας.