philips_lightframe

H τελευταία ενδιαφέρουσα προσθήκη στη σειρά οθονών Brilliance της Philips είναι η 22 ιντσών οθόνη MMD με γυαλιστερό κρεμ τελείωμα LightFrame, η οποία είναι ικανή να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο θεατή, μειώνοντας την κούραση των ματιών μετά από πολύωρη χρήση.


Εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο φωτισμός έχει μεγάλη επιρροή στον άνθρωπο. Για παράδειγμα, το μπλε φως που διαπερνά τον τρίτο υποδοχέα του ματιού έχει χαλαρωτική και ανανεωτική επίδραση. Η γνώση αυτή ενσωματώθηκε στην οθόνη LightFrame, η οποία εκπέμπει ένα απαλό μπλε φως που χαλαρώνει το χρήστη, βοηθάει στη συγκέντρωση και μειώνει την κούραση στα μάτια.


Επιπλέον, μία σειρά τεχνολογιών έχουν ενσωματωθεί στην οθόνη Lightframe προκειμένου να διασφαλίσουν μέγιστη ποιότητα για την όραση. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία SmartContrast 12000:1 εγγυάται πλούσιο μαύρο και περισσότερο ζωντανή απεικόνιση, ενώ η τεχνολογία SmartImage βελτιώνει την αντίθεση της εικόνας, την ποιότητα των χρωμάτων και την ευκρίνεια σε εικόνες και βίντεο. Επιπλέον, με την TrueVision – τεχνολογία ελέγχου και αλγόριθμων – πραγματοποιείται η ρύθμιση και ο συντονισμός της οθόνης.


Η οθόνη LightFrame της Philips έχει τιμηθεί με την διάκριση Energy Star για εξοικονόμηση ενέργειας και διατίθεται με τρία χρόνια εγγύηση.


Η Philips LightFrame θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από τον Ιούλιο 2009 στην τιμή των €248,71 (ενδεικτική τιμή λιανικής).