Η Itway Hellas ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία διανομής με τον οίκο ανάπτυξης λύσεων Storage Management και Disaster Recovery, Acronis, εμπλουτίζοντας μέσα από τη συνεργασία αυτή το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεών της με βραβευμένες τεχνολογίες αιχμής.


itwayΗ Acronis είναι ένας κατασκευαστής λύσεων καινοτόμων λύσεων λογισμικού Storage Management που επιτρέπει σε Οργανισμούς και φυσικά πρόσωπα να μετακινούν, να διαχειρίζονται και να προστατεύουν τα ψηφιακά περιουσιακά τους στοιχεία.


Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της ποιότητας των προσφερόμενων προιόντων και υπηρεσιών της Itway Hellas προς τους πελάτες και συνεργάτες της μεταπωλητές και ανοίγει νέους ορίζοντες στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στην Ελληνική Αγορά της Πληροφορικής.


O κ. Θάνος Γκανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Itway Hellas, δήλωσε «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την συνεργασία. Οι λύσεις λογισμικού της Acronis είναι από τις καλύτερες της παγκόσμιας αγοράς και ο στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του καναλιού συνεργατών μέσω διαδικασιών εκπαίδευσης, πολιτικής τιμών και κατάλληλου marketing. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ιστορικά η εταιρείας μας ήταν από τις πρωτοπόρες που εισήγαγαν την διανομή προστιθέμενης αξίας σε τεχνολογίες Storage Management & Disaster recovery.”


O David Junca, Γενικός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης για την Acronis, δήλωσε: «Αυτή η νέα συνεργασία με τον όμιλο Itway θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε σημαντικά το δίκτυο Διανομής μας.Η προστιθέμενη αξία που δίνει ο όμιλος της Itway θα βοηθήσει σημαντικά στην διάχυση της γνώσης και των ιδιαίτερων αναγκών για πρωτοποριακά προϊόντα που έχουν οι μεταπωλητές μας».