Η Kingston λανσάρει το all-in-one solid-state drive, SSDNow V “value” Series, το οποίο απευθύνεται στους καθημερινούς χρήστες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Διατίθεται σε 64 και 128 GB, προσφέροντας καλές επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.


ssd-v-series_photoΗ σειρά SSDNow V Series upgrade kits της Kingston είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσει κανείς νέα «ζωή» και καλές επιδόσεις στο PC του. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να γίνει επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος ή να γίνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο σημαντικά αρχεία. Το cloning software που περιλαμβάνεται και οι οδηγίες χρήσης κάνουν εύκολη τη μεταφορά του ψηφιακού περιεχομένου από τον υπάρχοντα σκληρό δίσκο (HDD) σε έναν SSDNow. Μόλις γίνει η αλλαγή, το λειτουργικό σύστημα και οι εφαρμογές εγκαθίστανται στον SSDNow, ενώ ο σκληρός δίσκος λειτουργεί ως αποθήκη για αρχεία όπως μουσική, video, αρχεία και φωτογραφίες.


Οι χρήστες notebook θα έχουν και αυτοί τη δυνατότητα να απολαύσουν τα οφέλη των υψηλών επιδόσεων στις καθημερινές λειτουργίες, όπως επίσης και χαμηλή θερμότητα και αντοχή, καθώς τα SSDNow αποτελούνται από σταθερά τμήματα. Το upgrade kit για notebook διατίθεται με εξωτερική θήκη που τους επιτρέπει να κρατήσουν τον υπάρχοντα σκληρό δίσκο και να έχουν μία επιπλέον λύση εξωτερικής αποθήκευσης.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των tests οι χρήστες θα απολαύσουν σημαντική βελτίωση περίπου 50% σε σχέση με τον σκληρό δίσκο* των desktops και notebooks.


Τα SSDNow V Series upgrade all-in-one kits περιλαμβάνουν:
Solid-state drive SSDNow V Series της Kingston
Acronis® True Image cloning software και CD με οδηγίες εγκατάστασης
Mounting brackets σε 3.5″ και hardware (kit μόνο για desktop)
Καλώδια ρεύματος και καλώδια σύνδεσης για SATA δίσκους (kit μόνο για desktop)
Εξωτερικό κουτί USB 2.5″ για SATA (kit μόνο για notebook)


Τα SSDNow V Series kits συνοδεύoνται από εγγύηση 3 ετών, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και τη γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.