Τρία χρόνια πλέον επιτυχημένης πορείας έχει συμπληρώσει το μενού υπηρεσιών Wind Plus, προσφέροντας πλούσιο, επίκαιρο και χρηστικό περιεχόμενο, καλύπτοντας αδιάλειπτα, όλες τις διαφορετικές και απαιτητικές προτιμήσεις των συνδρομητών Wind.


wind-plus-web-1Η χρήση υπηρεσιών περιεχομένου και Internet από το κινητό μέσω του Wind Plus είναι πλέον διαδεδομένη πρακτική των πελατών της εταιρείας με σταθερά αυξητικές τάσεις, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι:

  • Πάνω από 350.000 πελάτες της Wind περιηγούνται στις υπηρεσίες WIND Plus κατά μέσο όρο το μήνα, ενώ 200.000 είναι κατά μέσο το μήνα οι χρήστες που πλοηγούνται στο Internet χρησιμοποιώντας το κινητό ως μέσο πρόσβασης.
  • Περισσότεροι από 850.000 χρήστες χρησιμοποίησαν τις παραπάνω υπηρεσίες το εξάμηνο Οκτώβριος 2008 – Μάρτιος 2009.
  • Τα περισσότερα hits στο Wind Plus σημειώνονται στην κατηγορία Internet, ενώ το διάστημα μεταξύ 18:00-22:00 συγκεντρώνει την περισσότερη κίνηση μέσα στην ημέρα.
  • Το ποσοστό εσόδων της Wind από τη χρήση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για το α’ τρίμηνο 2009 αυξήθηκε σε 8,4% από 6,3% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2008.


Όλες οι υπηρεσίες έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους εγκυρότερους παρόχους περιεχομένου παγκοσμίως. Στις 10 δημοφιλέστερες υπηρεσίες του Wind Plus τον τελευταίο χρόνο περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες Google search, Breaking News, Παιχνίδια, Αθλητικά, Chatterbox, My Tones, Erotica, Realtones, My Blog και Gallery, ενώ εντυπωσιακή είναι η αύξηση της χρήσης της κατηγορίας social networking με υπηρεσίες όπως Facebook, Twitter, Mobile Social και AirG.


To Wind Plus τον τελευταίο χρόνο έχει λανσάρει υπηρεσίες όπως η Music Non Stop μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν αμέτρητα τραγούδια στο κινητό ή τον υπολογιστή τους με €5,99/μήνα. Μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας η υπηρεσία έχει καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες συνδρομητές και να συμβάλει αισθητά στα έσοδα των μουσικών υπηρεσιών.


To Μάιο, το Wind Plus, ανέβασε τον πήχη και του mobile gaming στην Ελλάδα μέσω της αποκλειστική συνεργασίας της Wind με τη διεθνούς φήμης εταιρεία παροχής περιεχομένου Selatra Ltd. H ανανεωμένη υπηρεσία ήρθε να δώσει μια νέα πνοή στο mobile gaming προσφέροντας στους χρήστες ένα περιβάλλον γεμάτο εικόνες και πληροφορίες όπου η αναζήτηση και επιλογή των παιχνιδιών είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Κάθε μήνα, εκτός από τα νέα παιχνίδια, τους χρήστες της υπηρεσίας περιμένουν διαγωνισμοί, προσφορές και ευχάριστες εκπλήξεις.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Wind Plus οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.windplus.gr. To Web portal του WIND Plus προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς τραγουδιών και παιχνιδιών, συμμετοχή στις υπηρεσίες social networking της WIND από το PC του χρήστη, αλλά και αποστολή στο κινητό εφαρμογών και bookmarks για τα καλύτερα mobile internet sites.