Η νεότερη προσθήκη στην απόλυτη μουσική εμπειρία, “LipsTM: Number One Hits,” έρχεται για να μας συναρπάσει, μέσα στο 2009. Από τους Coldplay στους Culture Club και τον MC Hammer, η δεύτερη συνέχεια της οικογένειας “Lips” προσφέρει μια ξεχωριστή συλλογή μουσικής.


lipsx-packageΜαζευτείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας και αρχίστε να «ζεσταίνετε» τις φωνητικές σας χορδές! Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε την επόμενη σας συνάντηση με φίλους σε ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ με το “Lips: Number One Hits”. Εφόσον συνδυαστεί και με το αρχικό παιχνίδι “Lips”, το “Lips: Number One Hits” ετοιμάζει το σκηνικό για το απόλυτο μουσικό πάρτι, με μια συλλογή των πιο επιτυχημένων τραγουδιών, η οποία θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Ανεξάρτητα από το αν το αγαπημένο σας σκηνικό είναι ένα αμφιθέατρο ή το σαλόνι σας, όλοι θα λατρέψουν αυτήν τη νέα προσθήκη, σε αυτήν την αποκλειστική για το Xbox 360 μουσική οικογένεια.


Το “Lips: Number One Hits” θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων τον Οκτώβριο του 2009 και θα περιλαμβάνει τα δημοφιλέστερα κομμάτια από διάφορα μουσικά είδη και γενιές, τα οποία κόσμησαν την Νο.1 θέση στα μεγαλύτερα μουσικά charts παγκοσμίως.
Μερικά από αυτά είναι:
“Viva La Vida” – Coldplay
“Disturbia” – Rihanna
“U Can’t Touch This” – MC Hammer
“More Than Words” – Extreme
“Apologize” – Timbaland featuring OneRepublic
“Karma Chameleon” – Culture Club
“I Heard It Through the Grapevine” – Marvin Gaye
“Oh, Pretty Woman” – Roy Orbison
“Ready, Set, Go!” – Tokio Hotel

Καθώς και πολλά ακόμη!


Αχώριστος σύντροφος σας θα γίνουν τα γνωστά ασύρματα μικρόφωνα με ανιχνευτές κίνησης και φωτάκια που αναβοσβήνουν σύμφωνα με τον ρυθμό, τα οποία είναι συμβατά και με μουσικά παιχνίδια τρίτων κατασκευαστών που θα παρουσιαστούν το φετινό φθινόπωρο. Ακόμη και οι πιο διστακτικοί θα πιάσουν ένα μικρόφωνο και θα τραγουδήσουν με την καρδιά τους μαζί με τους φίλους και την οικογένεια τους.


Το αρχικό “Lips” ήταν το πρώτο αποκλειστικά για το Xbox 360 παιχνίδι για μουσικά πάρτι από την iNiS και κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2008. Ο δεύτερος τίτλος της σειράς, το “Lips: Number One Hits”, κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2009. Περισσότερες πληροφορίες για το “Lips” μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.xbox.com/el-GR/lips/