Στην έκθεση E3, η οποία λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στην Αμερική, παρουσιάζεται η επόμενη ημέρα στον χώρο του gaming. Η Microsoft παρουσίασε τη δική της εκδοχή motion sensor, δείχνοντας ότι το gaming είναι εφικτό και χωρίς χειριστήριο που να αναγνωρίζει την κίνηση του παίκτη.


xbox_360_by_rodrigoseroiskaΜετά το Wii της Nintendo, η παράμετρος του αισθητήρα κίνησης μπήκε για τα καλά στον χώρο της ψηφιακής ψυχαγωγίας, έτσι και η Microsoft αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι, με ένα ανάλογο χειριστήριο για την κονσόλα της. Η διαφορά εδώ είναι ότι δεν απαιτείται να έχετε στο χέρι σας ένα συγκεκριμένο αντικείμενο όπως γίνεται στην περίπτωση του Wii. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς κινείστε ή κουνάτε ένα μέρος του σώματος που σας ενδιαφέρει και μπαίνετε στη δράση.


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το σώμα σας, δικό σας εξοπλισμό, για να παίξετε ένα παιχνίδι, ενώ παρέχεται πλήρης υποστήριξη voice control μέσα από μία εξελιγμένη λειτουργία αναγνώρισης φωνής. Μπορείτε να δείτε το trailer της παρουσίασης αυτού του πρωτοποριακού τρόπου gaming για όλη την οικογένεια κάνοντας κλικ εδώ.