Η NCsoft ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τις εκδόσεις λιανικής του παιχνιδιού Aion (standard και Limited Collector’s Edition), ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα MMO φαντασίας στη Δύση. Η αγωνία κορυφώνεται για την επικείμενη κυκλοφορία του εν λόγω MMO το ερχόμενο Φθινόπωρο.


aion_logo_2009Το Aion έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες και έχει μαγέψει τους gamers στην Κορέα, όπου κέρδισε το Grand Award 2008, και στην Κίνα, όπου συγκέντρωσε πρωτόγνωρα νούμερα συμμετοχών κατά την κυκλοφορία του τον προηγούμενο μήνα. Στο Aion, οι παίκτες εξερευνούν έναν ουράνιο κόσμο ασύγκριτης ομορφιάς και επικών μαχών. Οι παίκτες δημιουργούν χαρακτήρες με δυνατότητα πτήσης που ανήκουν στους Elyos ή στους Asmodian, δύο φυλές που χωρίζονται από αιώνιο μίσος αλλά ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι έχουν έναν κοινό εχθρό: τους διεφθαρμένους και παρηκμασμένους Balaur.


aion_lce_figureΜε την κυκλοφορία του Aion αυτό το φθινόπωρο, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν το Aion Limited
Collector’s Edition από τα καταστήματα λιανικής. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του Aion Limited Collector’s Edition είναι ένα αγαλματίδιο ύψους 16,5 εκατοστών που αναπαριστά την πανίσχυρη Asmodian Daeva με το όνομα Aiva. Η Aiva έχει αφαιρούμενα φτερά και τσεκούρι. Η Collector’s Edition έχει επίσης πολλά αποκλειστικά in-game items, όπως τα Black Cloud Wings, τα οποία βελτιώνουν κατά πολύ την ώρα πτήσης, το Black Cloud Earring, που ανεβάζει τα health και mana κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και πολλά ακόμα στοιχεία που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα.


Στα έξτρα in-game αντικείμενα συγκαταλέγονται και δύο αποκλειστικά animations, με το όνομα emotes, όπως επίσης και μια ειδική βαφή για να προσαρμόσετε τα αντικείμενα του χαρακτήρα σας. Ανοίγοντας το κουτί θα βρείτε επίσης δύο πόστερ διπλής όψης με τους χάρτες των Elysea και Asmodae, τις περιοχές των δύο βασικών φυλών του παιχνιδιού. Το Aion Limited Collector’s Edition θα περιέχει επίσης το επίσημο soundtrack του Aion από τον συνθέτη Yang Bang-Ean (γνωστό ως Ryo Kunihiko στην Ιαπωνία), τον game client σε δύο DVD, μια κάρτα γρήγορης αναφοράς και το εγχειρίδιο του παιχνιδιού.


Η standard έκδοση του Aion θα είναι σε μεταλλική συσκευασία SteelBook™ με τα dvd του παιχνιδιού, μια κάρτα γρήγορης αναφοράς και το εγχειρίδιο του παιχνιδιού. Στο Aion, οι παίκτες θα νιώσουν την συγκίνηση της πτήσης ως αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής και του gameplay καθώς επηρεάζει από τις μάχες και τα quest μέχρι την εξερεύνηση του κόσμου. Εκτός από το μοναδικό σύστημα προσαρμογής των χαρακτήρων και τα μοναδικά γραφικά, το Aion προσκαλεί τους παίκτες να βυθιστούν στον εκπληκτικό κόσμο του, εξερευνώντας περισσότερα από 1,500 quests, έντονες μάχες, και ένα ξεχωριστό σύστημα επαγγελμάτων. Για πρώτη φορά σε MMO, το Aion εισάγει ένα νέο σύστημα παιχνιδιού που θέτει παίκτες ενάντια σε παίκτες και ταυτόχρονα ενάντια στο περιβάλλον τους, σε μια απόκοσμη περιοχή που ονομάζεται Abyss.


Το Aion Limited Collector’s Edition θα έχει αναμενόμενη λιανική τιμή €69.99, και το Aion standard edition θα έχει αναμενόμενη λιανική τιμή €49.99. Και οι δύο εκδόσεις θα περιέχουν κάρτα χρόνου 30 ημερών. Μετά τις 30 ημέρες, θα απαιτείται μηνιαία συνδρομή στο παιχνίδι αξίας €12.99, ενώ θα είναι διαθέσιμες και άλλες δυνατότητες πληρωμής.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.aiononline.com.