Το περιεχόμενο του conn-x TV εμπλουτίζεται με το δημοφιλές παιδικό κανάλι KidsCo, που συμπεριλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από σειρές και ταινίες τόσο για παιδιά όσο και για όλη την οικογένεια. Το KidsCo έχει τρεις ζώνες προγράμματος για το παιδί και όλη την οικογένεια.


conn-x-tv-plakatoΟι τηλεθεατές του conn-x TV, από την 1η Ιουνίου, θα έχουν τη δυνατότητα, παρακολουθώντας το πρόγραμμα του KidsCo, να διασκεδάσουν αλλά και να επιμορφωθούν, αφού στο KidsCo τα προγράμματα επιλέγονται με στόχο τη μάθηση μέσα από την ψυχαγωγία.


Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με το KidsCo, ο κ. Ηλίας Καββάγιας, Διευθυντής IPTV υπηρεσιών ΟΤΕ, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέρνουμε το KidsCo στους Έλληνες τηλεθεατές. Με την προσθήκη του KidsCo στο conn-x TV αποδεικνύουμε έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, τη δέσμευση μας για συνεχή και ποιοτική αναβάθμιση του περιεχομένου της IPTV πλατφόρμας του ΟΤΕ».


Σχολιάζοντας την συνεργασία με τον ΟΤΕ, ο κ. Paul Robinson, Διευθύνων Σύμβουλος του KidsCo, είπε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η έναρξη της προβολής του KidsCo στην Ελλάδα. Το KidsCo διαθέτει ήδη μια σημαντική βάση θεατών στην Ευρώπη, παιδιών και γονέων που έχουν αγκαλιάσει το επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο του. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον ΟΤΕ στη διάδοση του KidsCo στην Ελλάδα, μιας στρατηγικής σημασίας περιοχή για εμάς».


Το KidsCo έχει τρεις ζώνες προγράμματος: για παιδιά προσχολικής ηλικίας, για παιδιά 6-10 ετών και για όλη την οικογένεια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινούμενα σχέδια, καθώς και ταινίες που μπορούν να απολαύσουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Σε όλον τον κόσμο, οι τηλεθεατές του KidsCo έχουν «αγκαλιάσει» το κανάλι καθώς παρέχει ασφαλές, αξιόπιστο και επιμορφωτικό περιεχόμενο. Το KidsCo είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα για παιδιά στον κόσμο και ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες Μ.Μ.Ε, NBC Universal, Corus Entertainment Inc και Cookie Jar Group.


Το πρόγραμμα του KidsCo για το conn-x TV είναι μεταγλωττισμένο και έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Μέσω του conn-x TV, οι ελληνικές οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένα προγράμματα όπως: SClub 7, Babar, Jass Time, Rupert, Cyberchase, Max and Ruby, Sonic Underground, καθώς και ταινίες για όλη την οικογένεια όπως Wallace & Gromit.