Τρεις άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις κάνει η Sony Ericsson στους φίλους τη υψηλής τεχνολογίας, ανοίγοντας το δρόμο για ακόμα πιο ικανά camera, αλλά και music phones. Τα μοντέλα Satio, Aino και Yari εντυπωσιάζουν με τις δυνατότητές τους θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία.


sony ericsson satio

sony ericsson satio

Το Satio είναι το μοντέλο που είχε παρουσιαστεί στην Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του Mobile World Congress, φέροντας το όνομα Idou. Το μοντέλο παραγωγής είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με κάμερα 12 Megapixels. Πρόκειται για ένα Symbian Series 60, 5th Edition smartphone, το οποίο διακρίνεται για την οθόνη αφής διαγωνίου 3,5 ιντσών και ανάλυσης 360×640 pixels. Η κάμερά του προσφέρει ανάλυση φωτογραφιών 4000×3000 pixels, επίδοση, αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Πρόκειται για το απόλυτο camera phone, όντας εξοπλισμένο με xenon flash, video LED Flash, στερεοφωνικό ραδιόφωνο, δέκτη GPS, κάρτα μνήμης 8GB και πομποδέκτη Wi-Fi.


sony ericsson aino

sony ericsson aino

Το Aino είναι ένα καλοσχεδιασμένο slider το οποίο εκτός από κινητό τηλέφωνο είναι και ένα άριστο χειριστήριο για το Playstation 3. Παράλληλα, με την παρουσίαση του τηλεφώνου η Sony Ericsson λανσάρει και την εφαρμογή Media Home, η οποία αναλαμβάνει να συγχρονίσει τα multimedia δεδομένα μεταξύ του κινητού και του PC. Όλα γίνονται αυτόματα, μόλις ο χρήστης τοποθετήσει το Aino στην ειδική βάση φόρτισης, η οποία μετατρέπει τη συσκευή σε ένα jukebox. Η οθόνη 3 ιντσών που διαθέτει είναι ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών, ενώ η κάμερά του έχει φακό 8,1 Megapixels.


sony ericsson yari

sony ericsson yari

Το Yari είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον slider της κοινοπραξίας, το οποίο εισάγει τον χρήστη στη χαρά του gesture gaming, μίας νέας εμπειρίας παιχνιδιού που δεν απαιτεί τη χρήση ειδικών πλήκτρων η χειριστηρίων. Παράλληλα, η συσκευή επιτρέπει την απευθείας είσοδο στο μενού των παιχνιδιών από την κεντρική σελίδα των επιλογών, δείχνοντας έτσι με σαφήνεια τον προσανατολισμό του. Είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη διαγωνίου 2,4 ιντσών και κάμερα 5 Megapixels. Στη συσκευασία του περιλαμβάνεται μία κάρτα μνήμης χωρητικότητας 1 GB, ενώ το τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με δέκτη GPS.