H Lenovo ανακοινώνει την κυκλοφορία τριών νέων υπολογιστών με εξαιρετικές επιδόσεις και αξιόπιστη τεχνολογία σε πραγματικά προσιτές τιμές. Με την κίνηση αυτή ανανεώνεται τόσο η γκάμα των netbooks όσο και εκείνη των στιλάτων laptops με προτάσεις πολλαπλών δυνατοτήτων.


lenovo ideapad u350

lenovo ideapad u350

Το νέο laptop IdeaPad U350 συνδυάζει ελαφρύ και λεπτό design με εξαιρετικές επιδόσεις σε ανταγωνιστική τιμή. Δεν ξεπερνά τα 25 mm σε πάχος, ενώ η 13,3 ιντσών οθόνη του είναι τεχνολογίας LED και προσφέρει ανάλυση 16:9, μαζί με δυνατότητα σύνδεσης μέσω HDMI. Είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Core 2 Solo, τεχνολογία Dolby Sound Room, δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου μέσω της τεχνολογία VeriFace, αντί για την εισαγωγή ενός κωδικού χρήστη, με τη μνήμη του να έχει την ικανότητα να φτάσει τα 8 GB. Είναι επίσης εξοπλισμένο με σκληρούς δίσκους χωρητικότητας έως και 500 GB.


lenovo ideapad s12

lenovo ideapad s12

Το νέο IdeaPad S12 διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία από όλα τα ήδη υπάρχοντα netbooks της Lenovo. Είναι το πρώτο Netbook της εταιρείας με οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών και πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο. Είναι εξοπλισμένο με το σύστημα επαναφοράς OneKey, καθώς και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 160 GB. Τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με εκείνα των άλλων προτάσεων της εταιρείας, με το βάρος να έχει αυξηθεί ελάχιστα, φτάνοντας πλέον τα 1,36 Kg.


Lenovo G550

Lenovo G550

Το νέο Lenovo G550 laptop φέρνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις επιδόσεις που απαιτούν για γρήγορη επεξεργασία δεδομένων και εντυπωσιακά γραφικά σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο και επαγγελματικό design. Η οθόνη του είναι 15,6 ιντσών, έχει θύρα HDMI, επεξεργαστή Intel Centrino και κάρτες γραφικών της Nvidia. Προσφέρει ποικίλες μορφές συνδεσιμότητας και αποτελεί ιδανική λύση για Multimedia εφαρμογές και παρουσιάσεις.