Η Expert μετά από την επιτυχημένη ενέργεια ανακύκλωσης πλυντηρίων ρούχων και ηλεκτρικών κουζινών συνεχίζει την δράση της με την επιδότηση αγοράς ψυγείου, παρέχοντας έκπτωση 20% για αγορά συσκευής ενεργειακής κλάσης Α, παραλαμβάνοντας την παλιά συσκευή προς ανακύκλωση.


expertΗ ειδική προώθηση της Expert θα ισχύσει από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 3 Ιουνίου αποκλειστικά για την κατηγορία των ψυγείων. Η ενέργεια αυτή της Expert είναι συνέχεια μιας σειράς ειδικών προωθήσεων, μέχρι τώρα πλυντηρίων ρούχων και ηλεκτρικών κουζινών που τα αποτελέσματά τους ήταν πολύ ικανοποιητικά και ταυτόχρονα ενθαρρυντικά για παρόμοιες μελλοντικές ενέργειες επιδότησης.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Expert αναλαμβάνει μια παρόμοια πρωτοβουλία. Έχει αποδείξει και στο παρελθόν την περιβαλλοντική της ευαισθησία και την οικολογική της δράση, αλλάζοντας τις σακούλες συσκευασίας των προϊόντων της, με φωτο-βιοδιασπώμενες, και τοποθετώντας ειδικούς κλάδους ανακύκλωσης σε όλα τα καταστήματά της για τη συλλογή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και μπαταριών.