Ποιότητα με υπογραφή…

Επαγγελματική ποιότητα στις 24,1 ίντσες εγγυάται η υπογραφή Eizo, γεγονός που επιβεβαιώνει και η 5ετής εγγύηση της εταιρείας.

EizoΌταν η πιστότητα απεικόνισης χρωμάτων αποτελεί απαραίτητο στοιχείο επαγγελματικής συνέπειας, δεν μπορούν να γίνουν συμβιβασμοί στην ποιότητα της οθόνης. Επαγγελματίες σε τομείς όπως γραφικές τέχνες, φωτογραφία και εκτύπωση, δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Για το λόγο αυτό, η Mediavis προτείνει την Eizo CG241W, μια οθόνη 24,1 ιντσών που αποτελεί μέλος της σειράς ColorEdge. Η συγκεκριμένη οικογένεια monitors περιλαμβάνει 3 οθόνες διαφορετικών διαστάσεων και αναλύσεων με κοινό χαρακτηριστικό τους το γεγονός πως είναι καλυμπραρισμένες μία προς μία από το εργοστάσιο. Η διαδικασία γίνεται από ανθρώπινο χέρι και κάθε οθόνη συνοδεύεται από σχετικό πιστοποιητικό που αναγράφει τον σειριακό αριθμό της.

Επιπλέον κάθε monitor συνοδεύεται από το ColorNavigator λογισμικό της Εizo που συνεργάζεται με μία σειρά από σπεκτροφωτόμετρα. Έτσι η οθόνη καλιμπράρεται (hardware) με μέγιστη ακρίβεια (φωτεινότητα, θερμοκρασία χρώματος και τιμές Gamma). Η ColorEdge CG241W είναι ιδανική επιλογή για επεξεργασία χρώματος τόσο σε στατική, όσο και σε κινούμενη εικόνα (video – ψηφιακό κινηματογράφο).

Μικρομετρικές ρυθμίσεις χρώματος

Η οθόνη της Eizo επιτρέπει στον χρήστη τη ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος με βήματα των 500 Κ σε μια κλίμακα από 4.000 έως 10.000Κ, καθώς και την ανεξάρτητη ρύθμιση hue, gain & saturation.

Μεγάλο χρωματικό φάσμα

Η CG241W διαθέτει 16bit εσωτερική επεξεργασία χρώματος και μεγάλο χρωματικό φάσμα που καλύπτει το 100% του NTSC. Επίσης Καλύπτει το 96% του Adobe RGB. Στο Preset sRGB απεικονίζει με απόλυτη ακρίβεια το κατά πολύ μικρότερο χρωματικό φάσμα που οι περισσότερες συσκευές χρησιμοποιούν.

Υποστήριξη HDCP

Η οθόνη υποστηρίζει HDCP (High Bandwidth Digital Content Protection) μέσα από το DVI καλώδιο. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται η σύνδεση με HDCP συσκευές.

Αισθητήρας φωτός

Αυτή η λειτουργία ρυθμίζει ιδανικά την φωτεινότητα της οθόνης για κάθε πιθανή κατάσταση εσωτερικού φωτισμού. Ένας αισθητήρας στο μπροστινό μέρος διαβάζει την ένταση του φωτός στο χώρο και ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης στην ιδανική ένταση για ξεκούραστη θέαση.

OverDrive Circuit

Αυτό το πρωτοποριακό κύκλωμα εξομαλύνει την κίνηση των κινούμενων γραφικών ρυθμίζοντας την τάση εισόδου με δεδομένα από τα τρία προηγούμενα frames. H παραπάνω διαδικασία βελτιώνει δραστικά το χρόνο απόκρισης των midtones (12ms) και προσφέρει εικόνα πεντακάθαρη χωρίς φαινόμενα ghosting.

Δυνατότητα ελεύθερης τοποθέτησης

Οι προσφερόμενες βάσεις επιτρέπουν την εύκολη ρύθμιση και τοποθέτηση στην εργονομικά σωστή θέση, με ρυθμίσεις ύψους, περιστροφής και pivot. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης σε βραχίονα (VESA συμβατό) σε όλες τις οθόνες. Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό αυξάνει την εργονομία και μειώνει τον αριθμό των καλωδίων που χρειάζονται, ενώ επιτρέπει την τοποθέτηση ακόμα και σε τοίχο.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ένα υψηλής ταχύτητας USB Hub προσφέρει εύκολη σύνδεση πληκτρολογίου ή άλλων περιφερειακών απευθείας με την οθόνη. Παράλληλα, για προστασία από κλοπή υπάρχει ειδική υποδοχή για κλειδαριά ασφαλείας ενώ η οθόνη συνοδεύεται από ειδικό περίβλημα που αποκόπτει εξωτερικές πηγές φωτός που τυχόν επηρεάζουν έστω και στο ελάχιστο το οπτικό αποτέλεσμα (hood). Τέλος, το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, προσφέρει εξοικονόμηση χώρου και απεικόνιση σχεδόν χωρίς πλαίσιο σε multi panel εγκαταστάσεις.

Εγγύηση: 5 έτη

Ενδεικτική τιμή: 1.650€+ΦΠΑ