Η νέα επέκταση του Lineage II, με τον τίτλο Gracia Final εισήγαγε τους παίκτες σε δεκάδες νέων στοιχείων, ανάμεσα στα oποία περιλαμβάνονται νέα όπλα και πανοπλίες, τα οποία δεν είχαν δει ποτέ μέχρι σήμερα τα εδάφη του Aden.


l2_gracialfinal_packshot_2d_300dpiΟι παίκτες μπορούν να απολαύσουν και άλλες φανταστικές προσθήκες, όπως οι Μανδύες και οι Κρύσταλλοι, αν δεχθούν να συμμετάσχουν στα Seeds of Destruction και Infinity. Οι γενναίοι πολεμιστές που κατέκτησαν raid bosses στα βάθη των Seeds of Destruction και Infinity θα βρεθούν ιδιοκτήτες της νέας πανοπλίας Vesper (S84), η οποία μπορεί μάλιστα να αναβαθμιστεί σε Vesper Noble, μαζεύοντας αρκετά Enhance Stones. Καθώς όμως ο δρόμος προς αυτά είναι στρωμένος με κινδύνους και αβεβαιότητα, μόνο οι πιο γενναίοι θα επιβιώσουν στην αναζήτηση τους για την λαμπρή πανοπλία.


Εκτός από τις εκπληκτικές νέες πανοπλίες, με αυτή την τελευταία ενημέρωση έρχονται και οι Μανδύες- ένα
ορόσημο για το Lineage II, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνονται διαθέσιμοι in-game. Αρχαίοι Μανδύες
ανταμείβουν αυτούς που διακρίνονται στο Territory War, Μανδύες Ιπποτών αυτούς που διακρίνονται μέσα στην
clan τους, και Ιεροί Μανδύες αυτούς που κατέκτησαν raid bosses, τόσο στα Seeds of Destruction και Infinity όσο
και αλλού.


Oι πανοπλίες δεν είναι το μόνο νέο στις μάχες. Νέα Vesper όπλα και Dual Daggers αναμένουν τους θριαμβευτές των μαχών. Τα διάφορα Vesper όπλα είναι ανταμοιβές για raids υψηλών επιπέδων στα Seeds of Destruction και Infinity, όπως ακριβώς και οι αντίστοιχες πανοπλίες. Ταυτόχρονα τα διάφορα Dagger μπορούν πλέον να συνδυάζονται, για να δημιουργήσουν τα Dynasty Dual Dagger, Icarus Dual Dagger, και Vesper Dual Dagger. Αυτά τα Dual Dagger μπορούν να κατασκευαστούν από τους Blacksmith of Mammon και Master Ishuma, ενώ μπορούν τα κρατήσουν μόνο χαρακτήρες που έχουν φθάσει σε επίπεδο 81.


Τέλος, οι παίκτες οι οποίοι είναι λάτρεις των βασικών χαρακτηριστικών θα ενθουσιαστούν με τα νέα Attribute
Crystals. Αυτή αναβάθμιση επιτρέπει στους παίκτες να διπλασιάσουν την ποσότητα των elemental effects που
μπορούν να προσθέσουν στα όπλα και την πανοπλία τους. Αυτοί που αναζητούν τα Attribute Crystals θα ανταμειφθούν με αμέτρητες δυνατότητες προσαρμογής για τα όπλα και τις πανοπλίες τους.


Vesper πανοπλίες, όπλα Icarus, Dual Daggers, Sigil’s & Μανδύες, και Attribute Crystals είναι μόνο ένα μικρό μέρος των τεράστιων updates του Gracia Final. Εξερευνήστε νέες περιοχές, νέα μπουντρούμια, και πετάξτε στον ουρανό προσπαθώντας να αποκτήσετε όλα τα νέα στοιχεία του Lineage II.


Για να κατεβάσετε τον Lineage II client, επισκευθείτε την διεύθυνση: http://www.fileplanet.com/190432/190000/fileinfo/Lineage-2—Chaotic-Throne:-Gracia-Final-Client