Ένα νέο χώρο, για να φιλοξενεί τα Multirama xtreme PCs εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρία και τον έχει ήδη θέσει σε λειτουργία στο επίπεδο -1 του καταστήματος της, που βρίσκεται στον Πειραιά και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 6.


multiramaΜεταξύ των καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρει το νέο κατάστημα της Multirama περιλαμβάνεται η υπηρεσία εγκατάστασης υδρόψυξης για όσους θέλουν να απαλλαγούν πλήρως από τον θόρυβο της συμβατικής αερόψυξης, αλλά και η υπηρεσία case modding για όσους θέλουν ο υπολογιστής τους εκτός από μια εξαιρετική τεχνολογική λύση να αποτελεί και έργο τέχνης.


multirama_case_modΑκόμη, όλοι όσοι γνωρίζουν και επιδίδονται στο overclocking θα μπορούν να αξιοποιήσουν την συγκεκριμένη υπηρεσία και στο xtreme Μultirama store και να χαρίσουν στον υπολογιστή τους 30% υψηλότερες επιδόσεις.


Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες του xtreme Multirama store, εκτός από πρωτοποριακές υπηρεσίες, θα έχουν στη διάθεσή τους και επώνυμα xtreme προϊόντα που διατίθενται στον ίδιο όροφο και περιλαμβάνουν τροφοδοτικά, προϊόντα ψύξης, προϊόντα modding & high end parts, διευκολύνοντας τους να φτιάξουν τον υπολογιστή που ονειρεύονται.