Mε το Smart Board 600i3 η εισαγωγή της διαδραστικότητας μέσα στη τάξη γίνεται «παιχνιδάκι», επιτρέποντας στον εκπαιδευτικό να ελέγχει ολόκληρη την αίθουσα διδασκαλίας με το πάτημα ενός κουμπιού, από μια και μοναδική πηγή.


smartboardΤο νέο σύστημα διαδραστικού πίνακα Smart Board™ 600i3 συνδυάζει τον βραβευμένο πίνακα SMART Board, και τον νέο βιντεοπροβολέα κοντινής προβολής UF55.


Με τη χρήση του Smart Board 600i3 ο εκπαιδευτικός απολαμβάνει μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ πολύ εύκολα μπορεί να συνδέσει τον πίνακα με οποιαδήποτε περιφερειακή συσκευή διαθέτει η αίθουσα, όπως DVD players, document cameras και laptops κλπ. Ο σχεδιαστικά καινοτόμος βιντεοπροβολέας που βρίσκεται τοποθετημένος πάνω από τον πίνακα, είναι κατασκευασμένος ώστε να μην δημιουργεί την παραμικρή σκίαση, βοηθώντας ώστε κανένας παράγοντας να μην μπορεί να διακόψει το μάθημα. Ο πίνακας έχει δυνατότητα έναρξης πλήρους λειτουργίας μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, ενώ το προβολικό του σύστημα αποτελεί το καλύτερο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε διαδραστικό πίνακα, συντελώντας ώστε το μάθημα να γίνεται πιο φωτεινό, πιο ζωντανό.


Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα που προσφέρει εξελιγμένα χαρακτηριστικά σε μια πραγματικά προσιτή τιμή και φυσικά συνοδεύεται από το γνωστό πλέον λογισμικό “Notebook 10” με πλήρες εξελληνισμένο περιβάλλον.


Ο τρίτης γενιάς διαδραστικός πίνακας Smart Board 600i είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα από την Interactivo, αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της Smart Technologies στη Ελλάδα.