Μεταξύ 2006-2008, η Xerox απέσπασε 52 διακρίσεις από τρεις κορυφαίους θεσμούς, δείγμα του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην αγορά έγχρωμων, ασπρόμαυρων εκτυπωτών και μηχανημάτων γραφείου.


xerox-logoΠιο συγκεκριμένα, οι διακρίσεις αφορούν σε 25 προϊόντα της Xerox, εκ των οποίων 10 έγχρωμα και 15 ασπρόμαυρα, και προέρχονται από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο ανεξάρτητο οργανισμό Bertl, από τον κορυφαίο οδηγό καταναλωτών για την αγορά ειδών γραφείου “Better Buys for Business” και από το εργαστήριο Buyers Laboratory Inc, που αποτελεί τον πλέον έγκριτο οργανισμό ερευνών και δοκιμών ΙΤ.


Από τις 52 ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις, θα πρέπει να αναφέρουμε το “Exceptional Five Star Award” από τη Bertl για μηχανήματα της σειράς WorkCentre 5600 (5632, 5655, 5675) αλλά και για το WorkCentre 7675. Επίσης, τη διάκριση “2007 Innovative Product of the Year” για τον Phaser 8860DN από το “Better Buys for Business” και το βραβείο “Pick of the Year” που έλαβε ο Phaser 5550DN ως “Outstanding Small Workgroup Monochrome Printer” από την Buyers Laboratory Inc.


Ο Douraid Zaghouani, Senior Vice President, Office Group, Xerox Europe, σχολίασε με αφορμή τον παραπάνω θετικό απολογισμό: «Οι πολυάριθμες και σπουδαίες διακρίσεις που συγκέντρωσαν τα τελευταία τρία χρόνια τα προϊόντα γραφείου της Xerox αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη επιβράβευση και αναγνώριση των πραγματικά τεράστιων επενδύσεών μας στην έρευνα και την ανάπτυξη. Ευχαριστούμε και τους τρεις σπουδαίους θεσμούς που μας τίμησαν με τα βραβεία τους και είμαστε πεπεισμένοι πως η παρουσίαση πρωτοποριακών προϊόντων θα μας αποφέρει ακόμη περισσότερες διακρίσεις και το 2009».