Η APC by Schneider Electric ανακοίνωσε τη βράβευσή της από τα Green Enterprise IT (GEIT) 2009 Awards στην κατηγορία Προϊόντα Υψηλής Ενεργειακής απόδοσης.

apcΤα Green Enterprise IT 2009 Awards διοργανώθηκαν από το Uptime Institute και χρηματοδοτήθηκαν από κοινού με το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ. Οι νικητές των βραβείων ανακοινώθηκαν στο 4ο Ετήσιο Ερευνητικό Συμπόσιο του Uptime Institute: «Lean, Clean and Green» στη Νέα Υόρκη. O Thomas L. Friedman, αρθρογράφος των New York Times, βραβευμένος με βραβείο Pulitzer και δημοφιλής συγγραφέας εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία του συμποσίου.


Τα Green Enterprise IT Awards απονέμονται σε εταιρείες οι οποίες έκαναν σημαντικά βήματα στη δημιουργία αξιόπιστων, βιώσιμων και αποδοτικών ενεργειακά data center. Τα προϊόντα ψύξης InRow® της APC με ενεργό έλεγχο απόκρισης και ενσωματωμένη διάταξη εγκλωβισμού της θερμοκρασίας, επελέγησαν για να βραβευτούν για την καινοτομία και τον ηγετικό ρόλο τους στη βιωσιμότητα.


«Συγχαίρουμε και τιμούμε την APC για το πρωτοποριακό της έργο στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης στα data center», δήλωσε ο Kenneth G. Brill, ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Uptime Institute. «Οι επιτυχημένες πρωτοβουλίες της APC αποτελούν σπουδαίο παράδειγμα προς τους συνεργάτες της, όσον αφορά στον αντίκτυπο και τη δυνατότητα υλοποίησης αποδοτικών ενεργειακά πρωτοβουλιών».


«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη βράβευσή μας, η οποία αποτελεί αναγνώριση της σταθερής δέσμευσής μας να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και λύσεις για να υποστηρίξουμε τις πρωτοβουλίες των πελατών μας, για την δημιουργία αποδοτικών data center», δήλωσε ο Dave Guidette, Senior Vice President, Enterprise Systems and Service της APC.


Όλοι οι νικητές των βραβείων Green Enterprise IT παρουσίασαν στο συμπόσιο του Ινστιτούτου «Lean, Clean and Green» case studies των πρωτοβουλιών τους όσον αφορά στην αντιμετώπιση της ενεργειακής αποδοτικότητας των data centers. Η APC μοιράστηκε την εμπειρία της και τη διαδρομή της προς την επιτυχία, για να ενθαρρύνει τους συνεργάτες της να προβούν στις αναγκαίες αλλαγές και στις δικές τους επιχειρήσεις. Τα κριτήρια των βραβείων Green Enterprise IT ήταν σχεδιασμένα, έτσι ώστε να επιλεγούν έργα που θα χρησίμευαν ως case studies υλοποίησης των πρωτοβουλιών ενεργειακής αποδοτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ψύξης της APC θα βρείτε στη διεύθυνση www.apc.com.