Η Pylones Ελλάς Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός στο Telecoms, Media and Technology Conference, (TMT), που διοργανώνουν Financial Times & Boussias Communications.

pylones hellasΤο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.Κύρια σημεία ενδιαφέροντος του φετινού συνεδρίου είναι: η ανάπτυξη και ενίσχυση των σημαντικών αγορών (Ευρυζωνικότητα, Κινητή Τηλεφωνία, Online Περιεχόμενο, Τεχνολογία, Πληροφορική, Οργάνωση, κ.ά.), καθώς και η εξυγίανση του ανταγωνισμού στη χώρα μας.


Το TMT Conference θα συγκεντρώσει σημαντικά τοπικά και διεθνή στελέχη, decision makers και experts οι οποίοι θα αναλύσουν και θα αξιολογήσουν τους τρόπους με τους οποίους αναπτύσσεται η αγορά, την προοπτική για περαιτέρω επενδύσεις, επέκταση και ανάπτυξη καθώς και τους κινδύνους που προκύπτουν. Επιπλέον, θα καλυφθούν οι στρατηγικές, τεχνολογικές και λειτουργικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελληνική βιομηχανία στην προσπάθειά της να έρθει στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα του συνεδρίου μπορείτε να πληροφορηθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tmt.gr/pages/en/agenda.asp και για εγγραφή στο συνέδριο επισκεφτείτε την σελίδα www.tmt.gr/pages/en/sub.asp.